קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

פילה סלמון בגריל לימוני עם רוטב שמיר

פילה סלמון בגריל לימוני עם רוטב שמיר
פילה סלמון בגריל לימוני עם רוטב שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם לימונים, מיץ לימון, פילה סלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו קציצות סלמון בריאות עם רוטב שמיר לימוני, פילה סלמון עם ארטישוק לימוני ופסטה, ו פילה סלמון בגריל עם רוטב חזרת שמנת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חתוך את שני הקצוות מכל לימון; חותכים לימונים לפרוסות עבות. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. צולים פרוסות סלמון ולימון, מכוסות, על אש גבוהה או צולים 3-4 פנימה. מהאש למשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג ולימונים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קליפות מלימוןקליפות מלימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
לרוטב, בסיר קטן, שלבו את עמילן התירס, המים ומיץ הלימון; מוסיפים חמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פרוסות לימון רבעיות ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4
מגישים עם סלמון ופרוסות לימון בגריל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות מלימוןקליפות מלימון

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות האן יקב מונטריי פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
יקב האן מונטריי פינו נואר
יקב האן מונטריי פינו נואר
יקב האן 2008 פינו נואר תוסס אך אלגנטי עם גוון שמזכיר עלי כותרת של ורדים ואף של ניחוחות תות, תבלינים ופרחים. טעמי שזיפים נעימים ודובדבנים כהים זורמים על פני החיך, מתערבבים בנגיעות של פלפל שחור ואלון. הפרי הבשל מאוזן בחומציות חריפה ואקלים קריר וטאנינים חלקים ומשיי.ניתן להגיש את הפינו נואר הידידותי לאוכל עם מגוון רחב של מנות. תיהנו ממנו עם עוף בציפוי גבינת עיזים ועגבניות מיובשות, סלמון בגריל עם אורזו עשב או פיצה פטריות פשוטה.