פילה סלמון ממולא בתרד
פילה סלמון ממולא בתרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם תרד לתינוק, צנוברים, פילה סלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בצנוברים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגסים עם צנוברים כמו קינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה מצוין. נסו פילה דגים ממולאים סרטנים ותרד, סלמון ממולא תרד, ו תרד ממולא סלמון צלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. צור חריץ שני שליש מהדרך במרכז כל פילה סלמון וודא שלא לחתוך עד הסוף. מתבלים כל פילה במלח ופלפל. בקערה שלבו את התרד, הפסטו, העגבניות והצנוברים. כף 1/3 כוס מהתערובת לכל חריץ.
מסדרים את הפילטים על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול. צולים 8 עד 10 דקות או עד שתערובת התרד מחוממת.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן]()
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.