קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פילה סנאפר אדום מטוגן במחבת עם רוטב קריאולי קרם תירס

פילה סנאפר אדום מטוגן במחבת עם רוטב קריאולי קרם תירס
פילה סנאפר אדום מטוגן מחבת עם רוטב קריאולי קרם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 581 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים, קורנפלור, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פילה סנאפר אדום, ו פילה עם רוטב סלסה וקוסקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לחמם את שמן achiote על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל, פלפלים, עגבניות, פלפלים צ ' ילה, שום, כוסברה, עלה דפנה, מלח ופלפל, ומערבבים במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את מלאי התירס והדגים ומבשלים על אש בינונית למשך כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
העברה לתהליך בלנדר עד חלקה על מהירות גבוהה.*
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הרוטב דרך מסננת עדינה לסיר, מוסיפים את החלב המאודה, וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
לדלל את עמילן התירס עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מוסיפים לסיר, מערבבים היטב ומשלבים את החמאה עם מקצף. טעם לתיבול ומבשלים כ 5 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
בנדיבות העונה שני הצדדים של הדגים עם מלח ופלפל. במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה. כאשר השמן חם, מניחים את הפילה במחבת, צד העור למטה, ומבשלים 3 דקות, מבלי להסתובב. הפוך על הצד השני ומבשל במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מחום לצלחת.
11
כפית את הרוטב החם במרכז כל צלחת ארוחת ערב. למעלה עם מנה של דג.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מקשטים עם עלי כוסברה וזרעי כוסברה קלויים ומרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר12 כפיות אבקת שוםחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן achioteשמן achiote2פלפל צ'ילה מתוק (סראנו או אנהיים), קצוץ דקפלפל צ'ילה מתוק (סראנו או אנהיים), קצוץ דק4שרימפס וורידיםקלוי קלוי ומרוסק זרעי כוסברה, לקישוטקלוי קלוי ומרוסק זרעי כוסברה, לקישוט2חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי דגיםמלאי דגים2sprigsכוסברה טרייה, בתוספת גבעולים נוספים, לקישוטכוסברה טרייה, בתוספת גבעולים נוספים, לקישוט9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס טרי, מקלחוניםתירס טרי, מקלחונים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפלים אדומים וירוקים, קצוצים דקפלפלים אדומים וירוקים, קצוצים דק4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סנאפר אדום טרי, לחתוך ל 4 חתיכותפילה סנאפר אדום טרי, לחתוך ל 4 חתיכות1קטןעגבניות, קלופים, זרע וקצוץעגבניות, קלופים, זרע וקצוץ12 כפיות אבקת שוםגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.