פילה סנאפר אדום מטוגן במחבת עם רוטב קריאולי קרם תירס
פילה סנאפר אדום מטוגן מחבת עם רוטב קריאולי קרם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 581 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים, קורנפלור, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פילה סנאפר אדום, ו פילה עם רוטב סלסה וקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את שמן achiote על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
Annatto
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל, פלפלים, עגבניות, פלפלים צ ' ילה, שום, כוסברה, עלה דפנה, מלח ופלפל, ומערבבים במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזיר
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את מלאי התירס והדגים ומבשלים על אש בינונית למשך כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
העברה לתהליך בלנדר עד חלקה על מהירות גבוהה.*
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הרוטב דרך מסננת עדינה לסיר, מוסיפים את החלב המאודה, וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
לדלל את עמילן התירס עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מוסיפים לסיר, מערבבים היטב ומשלבים את החמאה עם מקצף. טעם לתיבול ומבשלים כ 5 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
בנדיבות העונה שני הצדדים של הדגים עם מלח ופלפל. במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה. כאשר השמן חם, מניחים את הפילה במחבת, צד העור למטה, ומבשלים 3 דקות, מבלי להסתובב. הפוך על הצד השני ומבשל במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מחום לצלחת.
11
כפית את הרוטב החם במרכז כל צלחת ארוחת ערב. למעלה עם מנה של דג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
12
מקשטים עם עלי כוסברה וזרעי כוסברה קלויים ומרוסקים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.