קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן

פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן
פילה שפמנון מוקפץ עם רוטב חמאת פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 441 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון בתוספת 6 פלחי לימון, שמן צמחי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילה שפמנון ברוטב זנגביל, שפמנון פקאן עם לימון-טימין-חמאת פקאן, ו שפמנון עם חמאת פקאן חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו במנות רדודות נפרדות את הקמח, ואת הביצה מוכה עם המים. לדלות כל פילה שפמנון בקמח, לנער את העודף, לטבול אותו בתערובת הביצה, לתת עודף לטפטף, ולדלות אותו בקמח שוב, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2
מעבירים את הדג כפי שהוא מצופה גיליון אפייה מצופה נייר שעווה. בחום מחבת גדול 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן בו לטגן את הדגים בקבוצות, הוספת השמן הנותר לפי הצורך, במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד שזה רק פתיתים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
3
להעביר את הדג מגבות נייר כדי לנקז ולשמור אותו חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
במחבת מבשלים את הבצל ואת השום בחמאה על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהם מתרככים, מוסיפים את הפקאן, ומבשלים את התערובת על חום גבוה בינוני, מערבלים את המחבת, עד החמאה משחימה ואת הפקאנים קלויים היטב. מערבבים במיץ לימון, טבסקו, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את הדג בין 6 צלחות מחוממות, כפית את רוטב החמאה על זה, ומקשטים כל מנה עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/3 עד 1/2 כוס אגוזים, קצוצים1/3 עד 1/2 כוס אגוזים, קצוצים
טריז לימוןטריז לימון
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פילה שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.