פילו קישים גן
קישים פילו גן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, גבינת מוצרלה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו פילו קישים גן, קישים מעושנים סלמון מעושן עם קרום פילו, ו גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור למחבת 177°. Spray 10 או 12 אינץ ' עם ספריי בישול. מבשלים תרד ופטריות במחבת מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול פטריות רכות; להסיר מן החום.
מערבבים חלב, חרדל, מלח, אגוז מוסקט וביצים; להפריש.
לרסס שמונה כוסות רפרפת 6 אונקיה עם ספריי בישול.
מניחים 1 פילו גיליון על משטח שטוח; מברשת קלה עם חמאה. למעלה עם 3 פילו סדינים, צחצוח כל אחד עם חמאה.
מניחים סעיף 1 פילו בכל כוס פודינג. חזור עם גיליונות פילו הנותרים. לקצץ קצה תלוי של פילו 1 אינץ ' מ שולי כוס.
מסננים תערובת תרד; לחלק באופן שווה בין כוסות.
יוצקים על 1/3 כוס תערובת ביצה לתוך כל כוס. מקפלים קצוות של פילו לכיוון המרכז.
סדר כוסות פודינג במחבת רול ג 'לי, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ'.
אופים 15 עד 20 דקות או עד תערובת ביצה מוגדר.