קופטה קבב
Kofta קבב דורש על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 48 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שיפודי במבוק, פלפל טחון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קבב Kofta טורקיה, קבב Kofta בשר הודו, ו קבב Kofta הפרסי טורקיה.
הוראות
מחית את השום למשחה עם המלח באמצעות מרגמה ועלי או את הצד השטוח של סכין השף על קרש החיתוך שלך.
מערבבים את השום לתוך הטלה יחד עם בצל, פטרוזיליה, כוסברה, כמון, קינמון, allspice, פלפל קאיין, ג ' ינג ' ר, ופלפל בקערת ערבוב עד מעורבב היטב. טופס את התערובת לתוך 28 כדורים. טופס כל כדור סביב קצה שיפוד, שטוח לתוך אליפסה 2 אינץ'; לחזור עם שיפודים הנותרים.
מניחים את הקבב על תבנית אפייה, מכסים ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 12 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ואח שמן קל.
מבשלים את השיפודים על הגריל שחומם מראש, מסתובב מדי פעם, עד הטלה מבושל במידה הרצויה של doneness, על 6 דקות עבור בינוני.