פינות אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פינות אגוזי לוז שוקולד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 714 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, אגוזי לוז בקרקע בצפיפות, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו פינות אגוזי לוז שוקולד, ארבע פינות מרק עדשים, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר, חמאה, וניל וביצה עם כפית. מערבבים בקמח ומלח. מחלקים בצק לשניים. מערבבים קקאו למחצית הבצק; מערבבים אגוזי לוז טחונים לחצי השני של הבצק.
רול חצי מכל בצק על נייר שעווה לתוך מלבן 11x7 אינץ'.
מניחים בצק אגוזי לוז על בצק קקאו; מקלפים נייר שעווה.
מגלגלים ענפים יחד לעובי 3/16 אינץ'.
מגלגלים את המלבן בחוזקה, מתחילים בצד 11 אינץ', באמצעות נייר שעווה כדי לעזור להרים. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. לעטוף ולשמור בקירור לפחות 4 שעות עד המשרד. חזור עם הבצק שנותר.
חותכים לחמניות לפרוסות 1/4 אינץ'.
מניחים חתיכות 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 5 עד 6 דקות או עד סט. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי.
לטבול קצה מעוקל של כל עוגייה לתוך שוקולד נמס, ואז לטבול לתוך אגוזי לוז קצוצים.
מניחים על נייר שעווה עד שהשוקולד מוצק. לאחסן מכוסה היטב או להקפיא.