פיסטוק ויבש-Haroseth פירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיסטוק והרוס פירות יבשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ רימון, קינמון טחון, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Haroseth פירות ושקדים מיובשים, Haroseth (פירות יבשים להדביק אגוז), ו משמש, תאריך, ואת Haroseth פיסטוק.
הוראות
מערבבים פיסטוקים במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני עד קלוי וריחני, 4 עד 5 דקות. להפריש להתקרר.
מערבבים תאריכים, דובדבנים, משמשים, יין ומיץ בקערה בינונית.
בואו לעמוד 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בדבש, מיץ לימון, קליפת תפוז ותבלינים. קוצצים פיסטוקים; מערבבים לתוך haroseth. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מקשטים haroseth עם ענפי מנטה.