פיסטוק צ'יפס עם גבינת מסקרפונה ופמוט ענבים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 605 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, אבקת סוכר, ענבים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ענב צלוי ועוגת גבינת מסקרפונה, קומפוט דובדבן עם מסקרפונה, ו עוגת גבינה מסקרפונה עם קומפוט חבושים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ענבים וסוכר במחבת גדולה כבדה למעיל.
הוסף ריכוז מיץ ואבקת תבלינים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד סירופ מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, על 30 דקות.
יוצקים compote לתוך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית; לנקז ענבים היטב.
מעבירים ענבים לקערה בינונית אחרת. מקררים ענבים וסירופ בנפרד עד קר, כ 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות כל אחד; לשמור בקירור.)
מניחים מסקרפונה בקערה קטנה; לנפות סוכר מעל. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים כדי להתמזג. צ ' יל לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. תערובת אבקת סוכר ואגוזים במעבד עד אגוזים קצוצים דק.
מפזרים 10 אינץ ' שטח מרובע על משטח עבודה עם 1/3 כוס סוכר אגוז; העליון עם גיליון מאפה.
מפזרים מאפה עם 1/3 כוס סוכר אגוז.
מרדדים מאפה לכיכר 12 אינץ'.
להפשיל לתוך 12 אינץ ' ארוך יומן.
חותכים לתוך שישה עשר סיבובים 3/4 אינץ ' רחב.
מרדדים כל סיבוב בקוטר 4 אינץ', זרועים יותר סוכר אגוז לפי הצורך כדי למנוע דבק. סדר סיבובים על גיליונות מוכנים. כיסוי וצינה לפחות 30 דקות.
אופים סיבובים פיסטוק שנחשפו עד חום על החלק התחתון וזהב על גבי, היפוך גיליונות לאחר 10 דקות, על 16 דקות בסך הכל.
מעבירים צ ' יפס למדפים ומגניבים. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מורחים 2 כפות קרם מסקרפונה על כל אחד 8 צ ' יפס.
מקום על צלחות. ענבים מבושלים בכפית על גבי שמנת.
טפטוף כל קינוח עם סירופ ענבים, ולאחר מכן לקשט כל אחד עם 2 חצאים פריך, אשכול ענבים, נענע.
* גבינת שמנת איטלקית; זמין במחלקת הגבינה של סופרמרקטים רבים ובשווקים איטלקיים.