קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

פיסלאדייר

פיסלאדייר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו קמח לחם חזק, בצל, שמרים תערובת קלה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière.

הוראות

1
להטות את הקמח, מלח ושמרים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים את המים, כפית בשמן ומערבבים לבצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש במשך 5 דקות עד הבצק הוא חלק וכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בסרט נצמד או מגבת תה לח ולהשאיר אותו לעלות במשך 45 דקות עד 1 שעות או עד שהבצק קופץ בחזרה כאשר לחוץ. אל תדאגו יותר מדי הוא זה לוקח פחות או יותר זמן זה לא קריטי עבור מתכון רגוע זה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בעוד הבצק עולה, מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה או במחבת חתוכה, זורקים את הבצל ומטגנים בעדינות במשך כ -10 דקות עד שהתרככו אך לא שחמו, ערבוב מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים את הקורנית וקצת מלח ופלפל, ואז להטות את העגבניות ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 45 דקות עד הבצלים רכים נמסים, ערבוב מדי פעם והסרת המכסה במשך 10 הדקות האחרונות כדי להפחית כל נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר מעט.
7
מחממים התנור ל 220c / גז 7 / מאוורר 200c. קלות שמן 23x33cm רדוד אפיית פח או מגש. ללוש את הבצק שוב בקצרה, ואז לגלגל אותו החוצה ולחץ אותו לתוך הפח. אל תשאיר אותו לעלות שוב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מורחים את תערובת הבצל על הבצק, ולאחר מכן מסדרים את האנשובי על גבי, מה שהופך דפוס שתי וערב. הרבעה כל חלון בין אנשובי עם זית, ואז לאפות במשך 25-30 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים חם, קר או מחומם, לחתוך לריבועים.

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

מתאבן בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.