פיצה בלחם שטוח עם אבוקדו וביצה
פיצה עם אבוקדו וביצה יכולה להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 850 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, שן שום, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פיצה לחם שטוח חצילים ופטה, פיצה בלחם שטוח עם סלמי וארוגולה, ו ברוקולי Raab לחם שטוח פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האבוקדו, רוטב חריף, שום, שמן זית, כמון, כוסברה, מיץ ליים, מלח ופלפל בבלנדר. להתמזג עד שיש לך רוטב חלק. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מחלקים את הגבינה ומעל לחמים שטוחים.
מניחים פיצות לחם שטוחות על תבנית אפייה ואופים במשך כ-8 דקות, או עד שהגבינה מותכת.
הסר מהתנור. פיצות למעלה עם רוטב אבוקדו ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את פרוסות הביצה המבושלות, כוסברה טרייה ועגבניות ענבים על גבי הרוטב.