פיצה די ספגטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1368 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פרמזן, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. נסו ספגטי פיצה פאי, פיצה ספגטי פאי, ו ספגטי פיצה פאי (מתכונים דומים).
במחבת גדולה בגודל 10 אינץ ' ללא מקל, מחממים שמן זית כתית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים ספגטי ותערובת ביצים, מתפשטים באופן שווה ולוחצים למטה במחבת. מבשלים עד חום זהוב, כ 8 דקות. בזהירות להפוך על צלחת, להוסיף קצת יותר שמן למחבת, להחליק לערבב בחזרה למחבת ולבשל את הצד השני במשך 6 דקות. הפוך על מגש הגשה לחתוך טריזים לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
בסיר גדול, להביא 6 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, להוסיף פסטה, ערבוב כל הזמן לרגע הראשון כדי לעזור למנוע ספגטי דבק יחד. לבשל עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
במחבת גדולה, שמן חום. כאשר כמעט עישון, מוסיפים זיתים פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
זיתים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
לטגן במשך 3 דקות מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך בזהירות לשפוך רוטב עגבניות ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
8
מסננים פסטה במסננת, בהזמנת 1/4 כוס מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
9
מוסיפים פסטה לרוטב וזורקים למעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
10
הוסף מי פסטה אם אתה צריך לדלל את הרוטב קצת. צלחת פסטה ומפזרים גבינת פרמזן ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מים
באזיל!
פסטה
רוטב
11
בסיר תבשיל גדול, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
13
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
14
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
15
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
16
הסר עלי דפנה ובדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
עלי דפנה
תיבול
רוטב
17
מוסיפים 1/2 רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
18
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.