קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

פיצה זית קיץ

פיצה זית קיץ
קיץ זית פיצה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 678 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם שמן זית, טורטיות קמח, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זהו מתכון די יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ירקות קיץ , בזיליקום, זית ופטה פוקצ'ה , ועוגה עם יין ושמן זית .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מביאים סיר מים לרתיחה. מרתיחים עגבניות כ-5 דקות, מוציאים מהמחבת וזורקים לקערת מים קרים. מקלפים, וחותכים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מניחים חצאי עגבניות עם הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מזלפים שמן זית, ומתבלים במלח, פלפל וטרגון לפי הטעם. שמור 1 כפית טרגון למועד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
אופים 12 דקות בתנור שחומם מראש. בינתיים מערבבים את השעועית והפטריות במיכל של מעבד מזון או בלנדר ומעבדים לתערובת חלקה. מניחים בצד בכלי קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את השום, ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריח.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
8
מוסיפים את משחת השעועית והפטריות ומערבבים לתערובת. כשהעגבניות מוכנות מכניסים אותן למעבד המזון ומעבדים כ-10 שניות. העגבניות לא צריכות להפוך לעיסה, אלא יותר לעיסה. מערבבים מעט בכל פעם את העגבניות למחבת ומתבלים בתיבול עופות ובכפית הטרגון הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
חום דרך.
10
מכניסים טורטיות לתנור ומבשלים כדקה אחת, או עד שהן מתקשות מעט.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
מוציאים מהתנור, ומניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
12
מורחים מעט רוטב על הצד השחום של כל טורטייה, מפזרים פרוסות זית ומכסים בנדיבות בגבינת מוצרלה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
13
אופים 3 עד 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה נמסה והשוליים משחימים קלות. מצננים כמה דקות ואז חותכים לרבעים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם