פיצה חמקנית תפוחי אדמה אפויים
פיצה חמקנית תפוחי אדמה אפויים נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוטב פיצה, פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוזמרין ערמומי פירה תפוחי אדמה, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, ו לזניה ערמומית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשפשף תפוחי אדמה; לשפשף עורות עם שמן. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים במזלג כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים על מדף התנור העליון 40 דקות או עד למכרז.
בינתיים, לבשל כרובית בסיר גדול של מים רותחים עד רך מאוד רך; לנקז. שמור 12 פרוסות פפרוני; קוצצים הנותרים פפרוני. תניח בצד.
כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך פרוסה דקה מעל כל תפוח אדמה. בעדינות לגרוף את עיסת תפוחי אדמה, משאיר פגז 1/4 אינץ'; מניחים עיסת בקערה גדולה.
מוסיפים כרובית מבושלת, פפרוני קצוץ, רוטב פיצה וכוס 1/2 של הגבינה. לנצח עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב. תערובת כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מניחים תפוחי אדמה על גיליון עוגיות ungreased.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה. למעלה כל אחד עם 3 פרוסות שמורות פפרוני.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חם גבינה הוא מבעבע.