פיצה טאקו
פיצה טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קמח, עלי כוסברה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {בתוספת ערכת פיצה בגידה!}, פיצה טאקו, ו פיצה טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או הפוך אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים ל 450 מעלות F.
מרדדים את הבצק פיצה על משטח עבודה מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
העברה לקליפת פיצה מכוסה קלף או תבנית אפייה הפוכה אחרת.
מברישים את הבצק בשמן זית, ואז מורחים את השעועית המטוגנת למעלה, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ'. כפית את הסלסה על השעועית ומפזרים עם הגבינה. לפזר את הבצל הירוק jalapenos על גבי. להחליק את הפיצה קלף על האבן החמה ואופים עד הקרום הוא פריך, 8 עד 10 דקות.
בעוד הפיצה אפייה, לשלב את השמנת החמוצה, חצי מיץ ליים ו 1 כף מים בקערה קטנה. בקערה אחרת, לזרוק את החסה, עגבניות, ומיץ ליים לפי הטעם; מתבלים במלח.
למעלה פיצה עם סלט, ואז טפטוף עם תערובת שמנת חמוצה ומפזרים עם כוסברה.
למנה (מבוסס על 4 מנות; לא כולל תוספות אופציונליות): קלוריות 564; סך שומן 24 גרם; שומן רווי 12 גרם; חלבון 23 גרם; סך פחמימות 66 גרם; סוכר: 9 גרם; סיבים 4 גרם; כולסטרול 51 מיליגרם; נתרן 1579 מיליגרם
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto