קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

פיצה טורקית Lahmacun

פיצה טורקית Lahmacun
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan הטורקי Lahmacun. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, זרעי כוסברה טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו Lahmacun (פיצה טורקית) # SundaySupper, פיצה טורקית טבעונית (Lahmacun), ו Lahmacun או פשטידות בשר טורקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים את השום, בצל, בזיליקום, פטרוזיליה, מנטה, פפריקה, כמון, כוסברה, פלפלים חתוכים לקוביות, מיץ לימון ושמן זית במעבד מזון. דופק את הירקות עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את העגבניות חצויות ואת התהליך עד התערובת היא פירה עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מניחים את הטלה במחבת שחומם מראש ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את מחית רסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים ומערבבים עד שה מבושל דרך, 10 עד 15 דקות. מערבבים פלפל קאיין ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
6
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה רדודה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
ממיסים את השמרים והסוכר ב 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
9
מוסיפים את שמן הירקות ומים 1/2 כוס לתערובת השמרים ושופכים אותו על הקמח. תשתמש בידיים שלך כדי לערבב את הבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
לעצב את הבצק לכדור ולהעביר לקערה משומנת. מכסים במגבת רטובה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הסר את רוטב הטלה מהמקרר ולאפשר לו לעלות לטמפרטורת החדר. הכן את רוטב השום: לשלב את היוגורט, פטרוזיליה, שום כתוש, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12
אגרוף הבצק למטה, להעביר אותו משטח עבודה משוריין, לחתוך את הבצק לתוך 10 מנות. לעצב כל חלק לתוך עגול. לשטח כל סיבוב עם היד שלך; להשתמש מערוך לגלגל כל חתיכה למעגל 10 אינץ'. הבצק צריך להיות דק, כמו קרפ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
13
מניחים את הסיבובים על נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
14
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מערבבים את רוטב הטלה ולאחר מכן כפית אותו על סיבוב בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
16
מורחים אותו דק לקצוות ולוחצים קלות כך שהוא נדבק לבצק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
אופים פיצות על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף על מדף התנור הנמוך ביותר עד שהקצוות בצבע שזוף בהיר, בין 8 ל-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר. הפיצות ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר במשך שלושה ימים או במקפיא במשך שלושה חודשים. לחמם את הפיצות בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C) למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
כדי להרכיב את lahmacun, טפטוף עם רוטב שום, העליון עם כרוב מגורר, להתגלגל לאכול. ראה הערות של הטבח לרעיונות מקשטים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

3חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים10שרימפס וורידיםפלפל קאיין לפי הטעםפלפל קאיין לפי הטעם1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נענע טרי קצוץנענע טרי קצוץ1חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה0חתיכות טופי הית' ברשום כתוששום כתוש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב ירוק מגוררכרוב ירוק מגורר1חתיכות טופי הית' ברזרעי כוסברה טחוןזרעי כוסברה טחון1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם1לימון, juicedלימון, juiced454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טלה טחוןטלה טחון4חתיכות טופי הית' בר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיליוגורט רגיל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב אדום מגוררכרוב אדום מגורר4רומא (שזיף) עגבניות, חצוירומא (שזיף) עגבניות, חצוי2חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רסק עגבניות מרוכז כפולרסק עגבניות מרוכז כפול591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (110 מעלות F / 45 מעלות C)מים חמים (110 מעלות F / 45 מעלות C)1חתיכות טופי הית' ברסוכר לבןסוכר לבן1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ