פיצה טורקית Lahmacun
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan הטורקי Lahmacun. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, זרעי כוסברה טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו Lahmacun (פיצה טורקית) # SundaySupper, פיצה טורקית טבעונית (Lahmacun), ו Lahmacun או פשטידות בשר טורקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים את השום, בצל, בזיליקום, פטרוזיליה, מנטה, פפריקה, כמון, כוסברה, פלפלים חתוכים לקוביות, מיץ לימון ושמן זית במעבד מזון. דופק את הירקות עד קצוץ דק.
מוסיפים את העגבניות חצויות ואת התהליך עד התערובת היא פירה עבה.
מניחים את הטלה במחבת שחומם מראש ולהפחית את החום בינוני.
מוסיף את מחית רסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים ומערבבים עד שה מבושל דרך, 10 עד 15 דקות. מערבבים פלפל קאיין ומלח לפי הטעם.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה רדודה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
ממיסים את השמרים והסוכר ב 1 כוס מים חמים.
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב ומערבבים היטב.
מוסיפים את שמן הירקות ומים 1/2 כוס לתערובת השמרים ושופכים אותו על הקמח. תשתמש בידיים שלך כדי לערבב את הבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
לעצב את הבצק לכדור ולהעביר לקערה משומנת. מכסים במגבת רטובה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
הסר את רוטב הטלה מהמקרר ולאפשר לו לעלות לטמפרטורת החדר. הכן את רוטב השום: לשלב את היוגורט, פטרוזיליה, שום כתוש, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומניחים בצד.
אגרוף הבצק למטה, להעביר אותו משטח עבודה משוריין, לחתוך את הבצק לתוך 10 מנות. לעצב כל חלק לתוך עגול. לשטח כל סיבוב עם היד שלך; להשתמש מערוך לגלגל כל חתיכה למעגל 10 אינץ'. הבצק צריך להיות דק, כמו קרפ.
מניחים את הסיבובים על נייר קלף.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מערבבים את רוטב הטלה ולאחר מכן כפית אותו על סיבוב בצק.
מורחים אותו דק לקצוות ולוחצים קלות כך שהוא נדבק לבצק.
אופים פיצות על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף על מדף התנור הנמוך ביותר עד שהקצוות בצבע שזוף בהיר, בין 8 ל-10 דקות.
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר. הפיצות ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר במשך שלושה ימים או במקפיא במשך שלושה חודשים. לחמם את הפיצות בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C) למשך 8 דקות.
כדי להרכיב את lahmacun, טפטוף עם רוטב שום, העליון עם כרוב מגורר, להתגלגל לאכול. ראה הערות של הטבח לרעיונות מקשטים אחרים.