הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. אם יש לך שן שום, פטריות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ספגטי בסיר אחד עם תה יווני, פטה, וזיתים Kalamatan, עוף יווני עם זיתים, פטאן ועגבניות, ו פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות וזיתים.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר, וחמם את התנור ל-450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים מיונז, שום ו 1/2 כוס פטה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים קרום פיצה על גיליון עוגיות; מורחים תערובת מיונז על פיצה, ואז למעלה עם עגבניות, זיתים אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד מחומם דרך פריך, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לזרוק תרד ובצל עם 1 טרה-בתים. שמן עגבניות מיובש. פיצה חמה למעלה עם תערובת תרד ונשאר 1/2 כוס גבינת פטה. חזרו לתנור ואפו עד שהגבינה תימס, בערך 2 דקות יותר.
Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.