פיצה ללא תנור
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה ללא תנור אין פיצת שמרים, Pizzan על הגריל: אין תנור, אין בעיה, ו כריכי סנדוויץ פיצה בתנור טעימים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת, ואז מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 5 דקות. עצה בעגבניות ופסאטה, ומבשלים 5-10 דקות או עד העגבניות רכות.
הסר מהחום, מערבבים בבזיליקום, מתבלים, ואז מאפשרים להתקרר.
שים את הקמח בקערה. הפוך באר במרכז, להוסיף את שמן הזית ולאחר מכן להוסיף 6-7 כפות מים חמים או מספיק כדי לעשות בצק רך. להטות את הבצק על משטח מקומח קלות להתגלגל החוצה כדי להתאים מחבת 22cm או לעשות 2 קטנים.
מחממים גוש שמן זית במחבת, ואז לוחצים את הבצק למחבת ומבשלים על אש בינונית למשך 8-10 דקות או עד שהבסיס מוזהב.
מורחים את בסיס הפיצה עם רוטב העגבניות, מפזרים על הגבינה והגריל עד שהוא נמס והבסיס זהוב בקצוות.