פיצה מקסיקנית
פיצה מקסיקנית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 56 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 1581 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך רוטב ראנץ', בצל ירוק, צ'יפס טורטייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. וזה די טוב. נסו מקסיקני Pizzan II, פיצה מקסיקנית, ו פיצה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר, וחמם את התנור ל-450 מעלות.
מערבבים שעועית וסלסה 1/2 כוס בקערה בינונית.
מניחים את הקרום על גיליון עוגיות, ולאחר מכן להפיץ את תערובת שעועית על קרום.
אופים עד שהוא פריך וחם, כ -10 דקות.
הסר מהתנור; למעלה עם חסה, בצל ירוק ו dollop עם שאר סלסה.
טפטוף (או, אם יש רוטב קל-לשפוך העליון, להשפריץ) רוטב על פיצה. למעלה עם צ ' יפס וגבינה, ואז לחזור לתנור ואופים עד הגבינה נמסה, על 2 דקות יותר.
חותכים ל 6 פרוסות ומגישים.