פיצה מרוקאית טירוף
המתכון מרוקאי טירוף פיצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 498 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זיתים kalamatan, רוטב מרינרה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. נסו פיצה מרוקאית, פיצה מרוקאית עם פיצות דיפ-דיש, ו פסטו שום מרוקאי קלוי ופיצה קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לנצח שמן, 1 כף של רסק צ ' ילי הריסה והמלח עם whisk עד משולב היטב.
להוסיף חצילים וקישואים; לזרוק לשלב.
מניחים חצילים וקישואים במחבת צלייה, הגדרת קערה בצד עבור צעד
צלי בתנור 8 עד 10 דקות או עד חצילים וקישואים פשוט להתחיל להיות רך.
גריז כהה או גיליון עוגיות nonstick עם קיצור או ספריי בישול. בצק פתוח על גיליון עוגיות; החל במרכז, לחץ על הבצק לתוך מלבן 15x10 אינץ'.
חותכים מלבן ל 4 חתיכות שוות לעשות 4 פיצות קטנות.
מקום 1/2 אינץ ' זה מזה. הכנס פינות של כל מלבן תחת, ולחץ כדי להפוך אפילו.
בקערה שמורות צעד 2, מערבבים רוטב מרינרה, 2 כפות הנותרים אריסה צ ' ילי להדביק ואת השום. להתמזג עד משולב היטב.
מורחים רוטב על חתיכות בצק. למעלה עם 1 1/2 כוסות של גבינת מוצרלה, ואחריו ירקות קלויים וזיתים.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
אופים 10 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמסה תוסס. למעלה עם אורגנו ונענע.