פיצה נפוליטנית מחבת (לא לישה או תנור נדרש!)
פיצה נפוליטנית מחבת (לא לישה או תנור נדרש!) הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 833 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמרים, קומץ עלי בזיליקום, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 458 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו פיצה מרגריטה נפוליטנית, פלפל נפוליטני ובצק חיטה מלאה דבש, ו האקר-פיצה נפוליטנית בחינם למטבח ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים מים ומערבבים עם הידיים עד הבצק מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. הבצק יהיה דביק מאוד. מכסים את הקערה בחוזקה עם פלסטיק לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 16 שעות.
להפוך את הבצק על לוח משוריין בכבדות באמצעות ידיים מקורנות, לחלק לארבעה חלקים. טופס כל חתיכה לתוך כדור ומקום על לוח מקומח, משאיר כמה סנטימטרים של מרחב בין כל כדור. מכסים בניילון נצמד או במגבת כלים נקייה ומשוריינת.
בינתיים, בערך לערבב עגבניות במעבד מזון, בלנדר, עם בלנדר יד, או ביד. מתבלים לפי הטעם במלח. בערך לקרוע מוצרלה לתוך 1/2-עד 1 אינץ גושים לסחוט עודף מי גבינה.
כאשר הבצק עלה, בעדינות למתוח כדור בצק אחד על לוח משוריין היטב לתוך סיבוב על 6 אינץ ' בקוטר. בעדינות להרים בצק לעטוף על פני פרקי אצבעות, לאט למתוח אותו על ידי סיבוב אותו סביב פרקי האצבעות שלך עד שהוא על פני 10 סנטימטרים.
מחממים מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד טיפת מים ירד על פני השטח שלה יוצר חרוז מחליקה סביב (כ 500 עד 316°). בזהירות להעביר את הבצק למחבת ולכסות עם מכסה הדוק. מבשלים עד הצד התחתון הוא השחמה קלה מאוד ואת הבצק התנפח כתמים, על 1 דקה.
הסר בצק עם מרית מתכת. לרוקן את כל הבועות במרכז הבצק ולהשאיר בועות בקצוות.
הפוך את הבצק וחזור למחבת כך שהצד המבושל פונה כעת כלפי מעלה. מבשלים, רועד מדי פעם עד הבצק חרוך כהה כתמים.
הסר לחיתוך הלוח והפוך (כך שהצד המבושל הראשון הוא עכשיו בחזרה בתחתית)
אם באמצעות לפיד מכה: בזהירות לפיד הקצוות של הקרום עד חרוך בערך משחימים כתמים. המשך עם שלב
מניחים בצק פיצה למעלה בצד למטה (הצד שבישלת שני כלפי מטה) עם הקצה מאוד תלוי על קצה המחבת. מבשלים את הקצה התלוי ישירות מעל הלהבה של מבער גז עד חרוך היטב. לסובב פיצה כך סעיף חדש תלוי קצה ו char שוב. חזור עד קצה קרום כולו חרוך. המשך עם שלב
לחלופין, מניחים מתלה קירור תיל ישירות מעל להבת המבער. הפוך בצק פיצה ולהשתמש להבה מבער כדי char וחום את הקצוות של הקרום. המשך עם שלב
אם משתמשים במבער חשמלי: המשך לשלב
ודא הבצק פונה לצד ימין למעלה (זה צריך להיות מול באותו אופן שבו היה כאשר אתה ראשון לשים אותו במחבת).
מורחים כמה כפות של רוטב עגבניות על הבצק, משאירים את הקצוות התוססים העולים חשופים. לפזר כמה חתיכות של מוצרלה וכמה עלים בזיליקום על הפיצה.
טפטוף עם 1 כף שמן זית. להחזיר פיצה למחבת, להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד התחתון הוא חרוך יפה מוצרלה נמס, על 3 דקות יותר. אם באמצעות לפיד, אתה יכול להשתמש בו כדי לעזור להמיס את הגבינה.
מגישים פיצה מיד. חזור על צעדים 4 עד 8 עם נותרו שלושה כדורים של בצק.