קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

פיצה נפוליטנית מחבת (לא לישה או תנור נדרש!)

פיצה נפוליטנית מחבת (לא לישה או תנור נדרש!)
פיצה נפוליטנית מחבת (לא לישה או תנור נדרש!) הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 833 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמרים, קומץ עלי בזיליקום, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 458 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו פיצה מרגריטה נפוליטנית, פלפל נפוליטני ובצק חיטה מלאה דבש, ו האקר-פיצה נפוליטנית בחינם למטבח ביתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף עד הומוגנית.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים מים ומערבבים עם הידיים עד הבצק מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. הבצק יהיה דביק מאוד. מכסים את הקערה בחוזקה עם פלסטיק לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להפוך את הבצק על לוח משוריין בכבדות באמצעות ידיים מקורנות, לחלק לארבעה חלקים. טופס כל חתיכה לתוך כדור ומקום על לוח מקומח, משאיר כמה סנטימטרים של מרחב בין כל כדור. מכסים בניילון נצמד או במגבת כלים נקייה ומשוריינת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
תן לעלות במשך שעות.
6
בינתיים, בערך לערבב עגבניות במעבד מזון, בלנדר, עם בלנדר יד, או ביד. מתבלים לפי הטעם במלח. בערך לקרוע מוצרלה לתוך 1/2-עד 1 אינץ גושים לסחוט עודף מי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר הבצק עלה, בעדינות למתוח כדור בצק אחד על לוח משוריין היטב לתוך סיבוב על 6 אינץ ' בקוטר. בעדינות להרים בצק לעטוף על פני פרקי אצבעות, לאט למתוח אותו על ידי סיבוב אותו סביב פרקי האצבעות שלך עד שהוא על פני 10 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מחממים מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד טיפת מים ירד על פני השטח שלה יוצר חרוז מחליקה סביב (כ 500 עד 316°). בזהירות להעביר את הבצק למחבת ולכסות עם מכסה הדוק. מבשלים עד הצד התחתון הוא השחמה קלה מאוד ואת הבצק התנפח כתמים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר בצק עם מרית מתכת. לרוקן את כל הבועות במרכז הבצק ולהשאיר בועות בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
הפוך את הבצק וחזור למחבת כך שהצד המבושל פונה כעת כלפי מעלה. מבשלים, רועד מדי פעם עד הבצק חרוך כהה כתמים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר לחיתוך הלוח והפוך (כך שהצד המבושל הראשון הוא עכשיו בחזרה בתחתית)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
אם באמצעות לפיד מכה: בזהירות לפיד הקצוות של הקרום עד חרוך בערך משחימים כתמים. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
1
מניחים בצק פיצה למעלה בצד למטה (הצד שבישלת שני כלפי מטה) עם הקצה מאוד תלוי על קצה המחבת. מבשלים את הקצה התלוי ישירות מעל הלהבה של מבער גז עד חרוך היטב. לסובב פיצה כך סעיף חדש תלוי קצה ו char שוב. חזור עד קצה קרום כולו חרוך. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לחלופין, מניחים מתלה קירור תיל ישירות מעל להבת המבער. הפוך בצק פיצה ולהשתמש להבה מבער כדי char וחום את הקצוות של הקרום. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
3
אם משתמשים במבער חשמלי: המשך לשלב
4
ודא הבצק פונה לצד ימין למעלה (זה צריך להיות מול באותו אופן שבו היה כאשר אתה ראשון לשים אותו במחבת).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מורחים כמה כפות של רוטב עגבניות על הבצק, משאירים את הקצוות התוססים העולים חשופים. לפזר כמה חתיכות של מוצרלה וכמה עלים בזיליקום על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
טפטוף עם 1 כף שמן זית. להחזיר פיצה למחבת, להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד התחתון הוא חרוך יפה מוצרלה נמס, על 3 דקות יותר. אם באמצעות לפיד, אתה יכול להשתמש בו כדי לעזור להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים פיצה מיד. חזור על צעדים 4 עד 8 עם נותרו שלושה כדורים של בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)