לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו פיצן עוף מלזי. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1458 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנמנה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 52 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו פיצה עוף מלזי, סאטה עוף מלזי, ו עוף מנגו מלזי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב 8 מרכיבים ראשונים בקערה; מערבבים היטב עם מטרפה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף עוף; לבשל 2 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
6
מוציאים עוף מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
יוצקים תערובת חומץ אורז לתבנית; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים 6 דקות או עד מעובה מעט. להחזיר עוף למחבת; לבשל 1 דקה או עד עוף נעשה. (
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
תערובת תהיה עקביות של סירופ עבה.)
מרכיבים שתצטרך
סירופ
9
מפזרים גבינות מעל קרום פיצה בסיסי מוכן ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ'; למעלה עם תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכן
עוף שלם
10
אופים בחום של 500 על מתלה התנור התחתון למשך 12 דקות או עד שהקרום מזהיב.