פיצה עם ברי, מרווה וצנוברים
פיצה עם ברי, מרווה, וצנוברים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצק לחם, עלי מרווה, גבינת טלג'יו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Farfalle עם פנצ'טה, צנוברים, ומרווה, טוסט ברי עם בזיליקום, צנוברים וצימוקים זהובים, ו ספגטי עם דלורית, צנוברים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטח את הבצק לדיסק, ולמתוח למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח. מקפלים קצה כדי ליצור שפה 1/2 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה ungreased, ולדקור כמה פעמים עם מזלג.
חותכים 5 אונקיות גבינה לחתיכות 1/2 אינץ ' (כולל רינד). סדר על בצק. למעלה עם 3 כפות אגוזים 2 כפיות מרווה מרוסק.
אופים ב 400 במשך 20 דקות, או עד חום זהוב.
חותכים לפרוסות, ומגישים חם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto