פיצה עם עוף וגבינת עיזים עם עשבי תיבול טריים
המתכון עוף ופיצה גבינת עיזים עם עשבי תיבול טריים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-27 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, פטריות פורטובלו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכונים דומים: פיצה תפוחי אדמה קלויה עם גבינת עיזים, עשבי תיבול האביב ו Urfa Biber, פיצה פטריות עם גבינת הברטי, עשבי תיבול טריים ושמן כמהין לבן, ו פיצה לבנה עם עוף ועשבי תיבול טריים.
הוראות
בעדינות מעיל מחבת עגול מחורר עם ספריי בישול ירקות, או לשים אבן פיצה בתנור בזמן שהוא מתחמם.
מניחים בצק פיצה על משטח מקומח קלות, ומגלגלים אותו למעגל 12 אינץ'.
מניחים בצק על מחבת פיצה מוכנה או אבן, ואופים במשך 5 דקות.
בעוד הקרום הוא אפייה, מעיל מחבת nonstick קטנה עם תרסיס בישול ירקות וחום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות והמלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 45 דקות או עד שמתרככים ומשחימים קלות; מניחים בצד.
מורחים את הפסטו על קרום חם, משאיר קצה 1/2 אינץ'.
מפזרים פלפל באופן שווה על קרום, העליון עם עוף, תירס, פטריות, גבינת עיזים.
אופים 1215 דקות או עד הקרום מבושל דרך גבינה הוא חום זהוב.
הסר מהתנור, ומפזרים בזיליקום.
חתוך ל 8 טריזים; לשרת חם.