פיצה עם פטריות וכרישה
פיצה עם פטריות, כרישה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים חמים, מלח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -33 דקות. נסו פטריות חריפות וכרישה, פסטה עם כרישה ופטריות, ו כרישה עם בייקון ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה בינונית; תנו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד שהתערובת יוצרת בצק רך.
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מניחים את הבצק בקערה בינונית מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
מגלגלים בצק למעגל של 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות וכרישה; מטוגנים 6 דקות או עד שהפטריות חומות זהובות וכרישה רכה.
מפזרים קורנית ופלפל; מערבבים היטב.
רוטב פסטה כפית מעל קרום פיצה. למעלה עם תערובת פטריות, ומפזרים גבינה.
אופים ב 450 במשך 14 עד 16 דקות או עד גבינה נמסה קרום הוא השחמה.