פיצה פאי
אם יש לך זיתים, חלב, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. , אנו ממליצים לנסות גם : פיצה פאי, פיצה פוט פאי, ו פאי פיצה הפוך.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מברשת את פרוסות חצילים עם שמן זית ומניחים על מגש אפייה עם פלפלים אדומים שלמים.
אופים במשך 15-20 דקות עד פרוסות חצילים הם חום זהוב ורך הפלפלים חרוכים ושלפוחיות.
מניחים את הפלפלים בשקית ניילון, לאטום ולהשאיר בצד להתקרר.
כאשר הפלפלים הם קרירים, לחתוך לחצי ולהסיר את העור מושחר זרעים.
חותכים לרצועות עבות. חצי את העגבניות, להסיר כל זרעים ומיץ, ולאחר מכן לטפוח יבש על נייר המטבח. פרוסה דקה.
מרדדים חצי מאפה על משטח מקומח קלות, ולאחר מכן להשתמש כדי קו צלחת עוגה 20cm. סדר חצי פרוסות חצילים במקרה המאפה העליון עם חצי הפלפלים. מתבלים בין כל שכבה. סדר חצי גבינת מוצרלה על גבי, ולאחר מכן לכסות עם חצי פרוסות עגבניות.
מפזרים מעל מחצית הזיתים השחורים, אורגנו ובזיליקום. חזור על שכבות אלה, באמצעות החומרים הנותרים.
מברישים את גבול המאפה במים.
מרדדים את המאפה שנותר ולהשתמש כדי לכסות את העוגה, זמירה את הקצוות וצובט יחד כדי לאטום.
מברשת עם חלב, במקום על תבנית אפייה ואופים במשך 25 דקות עד פריך וזהב.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם הבחירה הראשונה שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Masciarelli מרינה Cvetic Montepulciano D ' Abruzzo. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d'Abruzzo]()
Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d'Abruzzo
#85 Wine Spectator Top 100 of 2014Ruby red with garnet reflections. The bouquet is intense, complex, and full. On the palate, the wine is fruity, flowery and spicy with notes of ripe red berries, blackberries, dry flowers, violets, vanilla, and bitter chocolate.