פיצה פטריות בר עם שמן כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פיצה פטריות בר עם שמן כמהין. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן כמהין, שמרים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח, ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין, ו פיצה פטריות עם גבינת הברטי, עשבי תיבול טריים ושמן כמהין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את הסוכר ואת השמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 1/4 כוסות קמח 1/4 כפית מלח לתערובת שמרים ומערבבים עד לבצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; מפזרים קמח תירס.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים בצק על תבנית אפייה מוכנה. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה; תן לעלות 10 דקות.
בזמן שהבצק עולה, מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ופטריות, ומבשלים 7 דקות או עד פטריות לרכך ולחות כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים 1/4 כוס פונטינה באופן שווה על פני הבצק, ולסדר את תערובת הפטריות באופן שווה על פני פונטינה.
מפזרים קורנית; טפטוף באופן שווה עם שמן כמהין.
מפזרים פונטינה ופרמזן הנותרים באופן שווה מעל.
אופים ב 475 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות.
הסר ללוח חיתוך, ומפזרים מלח ים.