פיצה פפרוני עם מקרוני וגבינה
מקרוני פיצה עם פפרוני וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 544 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח שום, חלב, רוטב פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מן החיך בררן יש 4442 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה פפרוני מק N ' Cheese, פיצה פפרוני עם סיר אחד מקרוני וגבינה, ו מטבל פיצה עם גבינה ופפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס צלחת אפייה 9×13 אינץ ' עם ספריי בישול.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, לנקז ולהניח בצד.
שמן חום בתנור הולנדי גדול 5 ליטר מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון, מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות או עד מתרככים.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה. מערבבים פפרוני וזיתים. בתנור הולנדי גדול נפרד או סיר להמס חמאה על חום בינוני.
לטאטא בקמח, פלפל מלח ומלח שום עד עבה. לאט לאט להקציף בחלב. להגדיל את החום בינוני ערבוב גבוה עד נחמד ועבה. לאחר רוטב מעובה, להפחית את החום לנמוך. מערבבים 3 כוסות גבינה ואז מוסיפים פסטה מבושלת ותערובת פפרוני.
הוסף נתזי חלב כדי לדלל את רוטב הגבינה לטעמך. הוספתי בערך 1/2 כוס.
מעבירים חצי מק וגבינה לתבנית אפייה מוכנה ולמעלה עם רוטב המרינרה שנותר. למעלה עם מק וגבינה הנותרים אז נשאר 1 כוס גבינה.
אופים במשך 25-30 דקות עד גבינה מותכת תוסס.