פיצה פרושוטו, תאנים וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו
המתכון פרושוטו, תאנים, וגורגונזולה פיצה עם ארוגולה פסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרושוטו, שמן זית כתית מעולה, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פיצה בגריל עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולן וארוגולה פסטו, פיצה עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולה, בלסמי וארוגולה, ו פיצה בגריל עם תאנים, גורגונזולה, פרושוטו ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את שן השום במעבד מזון עד בסדר.
מוסיפים עלי ארוגולה, אגוזי מלך וקצת שמן זית ותהליך, ממשיכים לטפטף בשמן זית עד להשגת מרקם פסטו.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד.
מורחים או מגלגלים בצק פיצה לעובי הרצוי ומניחים בצד לנוח כמה דקות. חותכים את הגבעולים של תאנים וחותכים לרבעים.
מברשת קלות עם שמן זית וגריל על חום גבוה בינוני עד סימני גריל מופיעים, כ 3 דקות.
מברשת בצק פיצה בקלילות עם שמן זית ומניחים בצד משומן על הגריל. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד הצד הראשון הוא השחמה קלות, about5-8 דקות, בודק כל כמה דקות עבור בועות שצריך להיות צץ בקרום. הפוך את הקרום לצד השני, והפזר את הקרום עם רוב גבינת הגורגונזולה הריכה.
שכבה עם פרושוטו פרוסות ומניחים תאנים בגריל על גבי. זרוק חתיכות שנותרו של Gorgonzola מעל ולהמשיך גריל עד הקרום מבושל לחלוטין והגבינה נמסה, על 5-10 דקות. אם הקרום הופך כהה מדי בתחתית אבל לא מבושל דרך, להעביר את הפיצה לצד של הגריל כי הוא כבוי ולאפשר לו לבשל מחום עקיף מהצד הנותר כי הוא מופעל.
הסר מן הגריל טפטוף עם פסטו ארוגולה, פרוסה לשרת.