קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פיצה פרושוטו, תאנים וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו

פיצה פרושוטו, תאנים וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו
המתכון פרושוטו, תאנים, וגורגונזולה פיצה עם ארוגולה פסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרושוטו, שמן זית כתית מעולה, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פיצה בגריל עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולן וארוגולה פסטו, פיצה עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולה, בלסמי וארוגולה, ו פיצה בגריל עם תאנים, גורגונזולה, פרושוטו ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרכך את שן השום במעבד מזון עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים עלי ארוגולה, אגוזי מלך וקצת שמן זית ותהליך, ממשיכים לטפטף בשמן זית עד להשגת מרקם פסטו.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
מורחים או מגלגלים בצק פיצה לעובי הרצוי ומניחים בצד לנוח כמה דקות. חותכים את הגבעולים של תאנים וחותכים לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מברשת קלות עם שמן זית וגריל על חום גבוה בינוני עד סימני גריל מופיעים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
הסר לצלחת ולהניח בצד.
7
מברשת בצק פיצה בקלילות עם שמן זית ומניחים בצד משומן על הגריל. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד הצד הראשון הוא השחמה קלות, about5-8 דקות, בודק כל כמה דקות עבור בועות שצריך להיות צץ בקרום. הפוך את הקרום לצד השני, והפזר את הקרום עם רוב גבינת הגורגונזולה הריכה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
שכבה עם פרושוטו פרוסות ומניחים תאנים בגריל על גבי. זרוק חתיכות שנותרו של Gorgonzola מעל ולהמשיך גריל עד הקרום מבושל לחלוטין והגבינה נמסה, על 5-10 דקות. אם הקרום הופך כהה מדי בתחתית אבל לא מבושל דרך, להעביר את הפיצה לצד של הגריל כי הוא כבוי ולאפשר לו לבשל מחום עקיף מהצד הנותר כי הוא מופעל.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרושוטופרושוטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
הסר מן הגריל טפטוף עם פסטו ארוגולה, פרוסה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות