קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

פיצה קלה עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני)

פיצה קלה עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני)
המתכון פיצה פאן קל עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני) מוכן בסביבות 24 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 450 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין, פיצה כרוב בטטה עם רוזמרין ובצל אדום, ו פיצה קלה עם קישואים, בצל אדום ופיסטוקים (טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים בצק לשני כדורים שווים.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
יוצקים 2 כפות שמן בתחתית של כל אחד משני מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים 1 כדור בצק בכל מחבת ולהפוך מעיל באופן שווה עם שמן. באמצעות כף יד שטוחה, לחץ על הבצק סביב המחבת, משטח אותו מעט ומפיץ שמן סביב כל הקרקעית והקצוות של המחבת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעתיים. לאחר השעה הראשונה, להתאים מתלה תנור למצב האמצעי התחתון מחממים תנור ל 288°.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בזמן שהבצק עולה, מכינים פירה. לקלף בערך קוביות 1 תפוחי אדמה לכסות עם מים מלוחים בסיר בינוני. מבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לנקז ולחץ על תפוחי אדמה דרך ricer, חוזר עכשיו-סיר ריק.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים שתי כפות שמן זית כתית מעולה, מתבלים במלח ופלפל, ומקפלים עם כף עץ עד משולב. תניח את הפירה בצד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
בינתיים, פרוסה נותרת שני תפוחי אדמה לפרוסות עבות 1 / 8 אינץ', באמצעות חותך בסגנון מנדולינה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
8
מעבירים פרוסות לקערה גדולה מלאה במים. כאשר כל תפוחי האדמה פרוסים, לנקז ולשטוף, ולאחר מכן בזהירות פרוסות יבשות טווה סלט או עם מגבות נייר. חזור לקערה, להוסיף בצל, הנותרים 2 כפות שמן זית שמן, רוזמרין, ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק למעיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
לאחר הבצק עלה במשך שעתיים, הבצק צריך להיות בעיקר מילוי המחבת עד הקצוות. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ עליו סביב עד שהוא ממלא בכל פינה, פקיעת כל בועות גדולות המופיעות. הרם קצה אחד של הבצק כדי לאפשר לכל בועות אוויר מתחת לברוח ולחזור, נע סביב הבצק עד שלא נותרו בועות אוויר מתחת והבצק פרוש באופן שווה סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
שכבות תפוחי אדמה פרוסות על גבי פיצות, לתת כמה חתיכות בצל להיצמד אליהם ומיזוג אותם כדי להפוך את דפוס יפה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
הוסף כל פרוסות בצל שנותרו, רוזמרין, ושמן לחלק העליון של פיצות. השתמש בכפית קטנה כדי להוסיף פירה לראש הפיצות בבובות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
אופים עד שתפוחי אדמה משוחים בקצוות, פירה הם פריכים ושחומים, ותחתית הפיצות היא חום זהוב פריך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
13
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה