פיצה קלה עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני)
המתכון פיצה פאן קל עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני) מוכן בסביבות 24 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 450 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין, פיצה כרוב בטטה עם רוזמרין ובצל אדום, ו פיצה קלה עם קישואים, בצל אדום ופיסטוקים (טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים בצק לשני כדורים שווים.
יוצקים 2 כפות שמן בתחתית של כל אחד משני מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבתות עוגה עגולות.
מניחים 1 כדור בצק בכל מחבת ולהפוך מעיל באופן שווה עם שמן. באמצעות כף יד שטוחה, לחץ על הבצק סביב המחבת, משטח אותו מעט ומפיץ שמן סביב כל הקרקעית והקצוות של המחבת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעתיים. לאחר השעה הראשונה, להתאים מתלה תנור למצב האמצעי התחתון מחממים תנור ל 288°.
בזמן שהבצק עולה, מכינים פירה. לקלף בערך קוביות 1 תפוחי אדמה לכסות עם מים מלוחים בסיר בינוני. מבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
לנקז ולחץ על תפוחי אדמה דרך ricer, חוזר עכשיו-סיר ריק.
מוסיפים שתי כפות שמן זית כתית מעולה, מתבלים במלח ופלפל, ומקפלים עם כף עץ עד משולב. תניח את הפירה בצד.
בינתיים, פרוסה נותרת שני תפוחי אדמה לפרוסות עבות 1 / 8 אינץ', באמצעות חותך בסגנון מנדולינה במידת הצורך.
מעבירים פרוסות לקערה גדולה מלאה במים. כאשר כל תפוחי האדמה פרוסים, לנקז ולשטוף, ולאחר מכן בזהירות פרוסות יבשות טווה סלט או עם מגבות נייר. חזור לקערה, להוסיף בצל, הנותרים 2 כפות שמן זית שמן, רוזמרין, ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק למעיל ולהניח בצד.
לאחר הבצק עלה במשך שעתיים, הבצק צריך להיות בעיקר מילוי המחבת עד הקצוות. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ עליו סביב עד שהוא ממלא בכל פינה, פקיעת כל בועות גדולות המופיעות. הרם קצה אחד של הבצק כדי לאפשר לכל בועות אוויר מתחת לברוח ולחזור, נע סביב הבצק עד שלא נותרו בועות אוויר מתחת והבצק פרוש באופן שווה סביב המחבת.
שכבות תפוחי אדמה פרוסות על גבי פיצות, לתת כמה חתיכות בצל להיצמד אליהם ומיזוג אותם כדי להפוך את דפוס יפה.
הוסף כל פרוסות בצל שנותרו, רוזמרין, ושמן לחלק העליון של פיצות. השתמש בכפית קטנה כדי להוסיף פירה לראש הפיצות בבובות 1 אינץ'.
אופים עד שתפוחי אדמה משוחים בקצוות, פירה הם פריכים ושחומים, ותחתית הפיצות היא חום זהוב פריך, כ -15 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.