פיצה שוקולד עם שימורי משמש ובננות
פיצה שוקולד עם שימורי משמש ובננות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, קמח, שמרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פיצת אגס שכבתית עם ריקוטה, שימורי משמש וגרנולה, שימורי משמש, ו ריבת משמש-הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 3/4 כוסות קמח, סוכר, שמרים, ומלח בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים מים ושמן; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים עד צורות בצק רכות. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. ללוש עד חלקה וגמיש, על 10 דקות (הבצק ירגיש דביק), באמצעות מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי לשמור על הידיים דבק.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה. מחלקים את הבצק ל 5 מנות שוות. לעצב כל חלק לכדור; לכסות ולתת לנוח 15 דקות. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה למעגל 9 אינץ ' על משטח מקומח.
מערבבים שימורים ובננה בקערה קטנה, ערבוב בעדינות.
עבודה עם מנה 1 בכל פעם, מניחים בצק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, ומבשלים 2 דקות או עד השחמה קלה. הפוך את הבצק, ומעל עם תערובת משמש 1/3 כוס.
מורחים תערובת על הבצק, משאירים גבול 1 אינץ'.
מפזרים על 1 1/2 כפות שוקולד צ ' יפס על תערובת משמש. חזור עם הבצק שנותר, תערובת משמש, שבבי שוקולד. לבשל 1 דקה או עד פיצה הוא פריך.