. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פיצה תפוחי אדמה אפויה, פיצה תפוחי אדמה אפויה, ו פיצת תפוחי אדמה אפויה טעונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). לשפשף תפוחי אדמה יבשים, ואז לדקור כמה פעמים עם מזלג ומניח על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר, מגניב, לקלף.
4
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לנקז פרוסות בייקון על מגבות נייר; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). משמנים מעט מחבת פיצה.
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מערבבים תערובת פיצה קרום, מים ושמן בקערה גדולה עם מזלג עד החומרים לשלב. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בצק פיצה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בואו לעמוד במשך 5 דקות. לעצב את הבצק לעיגול שטוח ולמקם על מחבת פיצה. לבנות את הקצוות מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
9
אופים בצק פיצה בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא המשרד ומתחיל חום, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לזרוק חמאה עם אבקת שום, תיבול איטלקי, ותפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מערבבים שמנת חמוצה ורוטב חווה בקערה קטנה; להפיץ על קרום. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה, בייקון, בצל, גבינת מוצרלה, וגבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
גבינת צ'דר חדה קראפט®
רוטב ראנץ
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת משחימים קלות, 15 עד 20 דקות.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.