פיצות אישיות על האש
פיצות אישיות על האש עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 406 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. תמורת 1.15 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 יגידו שהוא הצליח בול. הוא יהיה להיט באירוע ה-4 ביולי שלכם. אם יש לכם בזיליקום, בצל ירוק, גרעיני חמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 97% . מתכונים דומים: צרורות קציצות בשר אישיות , סופלה תות אישי ופרפה טירמיסו אישי .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הקמחים, השמרים, המלח והסוכר.
מוסיפים מים ושמן; מערבבים רק עד שנוצר בצק רך. מעבירים למשטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-5-7 דקות. מכסים ומניחים לעמוד 10-15 דקות.
בינתיים, בבלנדר, ערבבו את מרכיבי הפסטו. כסו וטחנו עד לקבלת תערובת חלקה, תוך גירוד הדפנות לעתים קרובות. הניחו בצד.
גלגלו כל חלק לעיגול בקוטר 15 ס"מ. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים ארוכות, מרחו קלות את רשת הגריל.
הכינו את הגריל לחום בינוני עקיף באמצעות מגש טפטוף.
מניחים את הבצק מעל אזור האש הישיר. מכסים ומבשלים במשך דקה או עד שהבצק תפוח וזהוב. הופכים ומניחים את הבצק מעל תבנית טפטוף.
מורחים פסטו על הקלתית. מעל מפזרים 2/3 כוס גבינת מוצרלה, עגבניות, בצל, פלפל, פרמזן ואת יתרת המוצרלה. צולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 3-5 דקות או עד שהגבינה נמסה והקלתית משחימה קלות.