קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פיצות אספרגוס עם פונטינה ופרושוטו

פיצות אספרגוס עם פונטינה ופרושוטו
פיצות אספרגוס עם פונטינה ופרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. לך לחנות ותביא אספרגוס, שמן זית, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: Fig & prosciutto pizzettas, Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, ו פרושוטו, פונטינה ופניני.

הוראות

1
מניחים אבן פיצה בתחתית או על המדף התחתון של התנור. מחממים את התנור ל-500, ומאפשרים לאבן להתחמם לפחות 30 דקות. על משטח עבודה מקומח קלות, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות לגלגל כל חתיכה לכדור. מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספרגוס עד במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולטפוח יבש. פרוס את האספרגוס בעובי 1/4 אינץ ' באלכסון ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השאלוט ו-2 כפות שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
על משטח מקומח קל, לגלגל כדור 1 של בצק לסיבוב 8 אינץ'. אבק קליפת פיצה עם סולת ולהגדיר את הבצק עגול על זה. מברשת קלה את הבצק עם שמן זית. פיזור 1/2 כוס גבינת פונטינה ו 1/4 כוס מוצרלה על הבצק, ולאחר מכן העליון עם רבע מהאספרגוס ו 1/4 כוס של הפרושוטו. תחליקי את הפיצטה לאבן החמה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים במשך כ 6 דקות, או עד שהוא פריך משחימים על הקרקעית מבעבע על גבי. באמצעות מרית גדולה, להעביר את pizzetta למשטח עבודה ולחתוך אותו לרבעים.
7
מפזרים את pizzetta עם סורל ומיץ לימון ומגישים. ברגע 1 pizzetta הוא בתנור, להכין את הבא. החלק אותו לתנור כאשר הראשון יוצא.
מרכיבים שתצטרך