פיצות אספרגוס עם פונטינה ופרושוטו
פיצות אספרגוס עם פונטינה ופרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. לך לחנות ותביא אספרגוס, שמן זית, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: Fig & prosciutto pizzettas, Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, ו פרושוטו, פונטינה ופניני.
הוראות
מניחים אבן פיצה בתחתית או על המדף התחתון של התנור. מחממים את התנור ל-500, ומאפשרים לאבן להתחמם לפחות 30 דקות. על משטח עבודה מקומח קלות, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות לגלגל כל חתיכה לכדור. מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח 10 דקות.
בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספרגוס עד במכרז, על 4 דקות.
לנקז ולטפוח יבש. פרוס את האספרגוס בעובי 1/4 אינץ ' באלכסון ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את השאלוט ו-2 כפות שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
על משטח מקומח קל, לגלגל כדור 1 של בצק לסיבוב 8 אינץ'. אבק קליפת פיצה עם סולת ולהגדיר את הבצק עגול על זה. מברשת קלה את הבצק עם שמן זית. פיזור 1/2 כוס גבינת פונטינה ו 1/4 כוס מוצרלה על הבצק, ולאחר מכן העליון עם רבע מהאספרגוס ו 1/4 כוס של הפרושוטו. תחליקי את הפיצטה לאבן החמה.
אופים במשך כ 6 דקות, או עד שהוא פריך משחימים על הקרקעית מבעבע על גבי. באמצעות מרית גדולה, להעביר את pizzetta למשטח עבודה ולחתוך אותו לרבעים.
מפזרים את pizzetta עם סורל ומיץ לימון ומגישים. ברגע 1 pizzetta הוא בתנור, להכין את הבא. החלק אותו לתנור כאשר הראשון יוצא.