קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פיצות בייגל ממולאות

פיצות בייגל ממולאות
פיצות בייגל ממולאות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תרד, מוצרלה, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבייגלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בייגל אוכמניות כקינוח. נסו פיצות בייגל עליונות, פיצות בייגל טרופיות, ו פיצה פפרוני בייגל נושך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. קו תבנית אפייה עם רדיד ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים מוצרלה, ריקוטה, תרד ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
באמצעות סכין משונן גדול, בזהירות לחתוך את החלק העליון של כל בייגל ולהשליך. לגרוף החוצה פנים בצקים' בייגל, עוזב קרום שלם. להשליך פנים.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4
מורחים 2 כפות. רוטב עגבניות בתחתית כל בייגל. מחלקים תערובת גבינה בין בייגלים, מתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בייגלבייגל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מניחים בייגלים על תבנית אפייה שחוממה מראש ואופים עד שהגבינה מבעבעת והבייגל פריך ומשחימים סביב קצוות חתוכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן