רביולי תרד-פרמזן שמנת
רביולי תרד-פרמזן שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, רביולי גבינה, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רביולי תרד וריקוטה עם אספרגוס ועגבניה עם סרטן טרי ופרמזן, שמנת פרמזן תרד, ו תרד שמנת ומטבל פרמזן.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, גבינת שמנת קוק להפיץ וחלב במחבת גדולה על חום בינוני 1 עד 2 דקות. או עד גבינת שמנת הוא נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 1/4 כוס פרמזן, תרד, שמיר וגרידת לימון; לערבב היטב.
מוסיפים לרוטב גבינת שמנת; מערבבים קלות. למעלה עם עגבניות ופרמזן שנותר.