קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

פיצות גבינה Herbed

פיצות גבינה Herbed
את המתכון ניתן להכין פיצות גבינה בתוך כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמרים, פפריקה, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פיצות חזיר וגבינה, שתי פיצות גבינה, ו פיצות גבינה עגבניות.

הוראות

1
כדי להכין בצק, לשקול או בכפית קלה קמח לחם לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
שלב 75 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לחם, סוכר, שמרים, ו 1 כוס מים חמים בקערה; בואו לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לשקול או בכפית קלה כל המטרה קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
שלב 5 אונקיות (1 2/3 כוסות) קמח לכל מטרה, נשאר 75 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לחם, ו 3/4 כפית מלח בקערה גדולה; לעשות באר במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים תערובת שמרים, 1/2 כוס מים חמים, ו 1 כפית שמן לתערובת קמח; מערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לחלק את הבצק ל 8 מנות שוות. לכסות ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
כדי להכין ציפוי, לשלב אורגנו, כמון, פפריקה, ו 1/2 כפית פלפל שחור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
8
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, שום, עלה דפנה, ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 15 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
12
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
עבודה עם מנה בצק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מעגל 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מקום מעגל על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
14
למעלה כל קרום עם תערובת עגבניות 1/4 כוס, 1 גרם גבינה, 1/2 כפית תערובת אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
15
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד הקרום הם השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
16
מפזרים פטרוזיליה טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר9.5 אונקיות קמח לחם (בערך, מחולק9.5 אונקיות קמח לחם (בערך, מחולק794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת kasseri, פרוס דקגבינת kasseri, פרוס דק5חתיכות טופי הית' ברחבילות שמרים יבשים (אודותחבילות שמרים יבשים (אודות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות קמח לכל מטרה (בערך, מחולקאונקיות קמח לכל מטרה (בערך, מחולק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה שטוחה וטריה טחוןפטרוזיליה שטוחה וטריה טחון5שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור קרקע גס, מחולקפלפל שחור קרקע גס, מחולק1אוראו ממולאים כפוליםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה חמהפפריקה חמה1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100° עד 110°), מחולקמים חמים (100° עד 110°), מחולק