את המתכון ניתן להכין פיצות גבינה בתוך כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמרים, פפריקה, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פיצות חזיר וגבינה, שתי פיצות גבינה, ו פיצות גבינה עגבניות.
הוראות
1
כדי להכין בצק, לשקול או בכפית קלה קמח לחם לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומים
2
שלב 75 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לחם, סוכר, שמרים, ו 1 כוס מים חמים בקערה; בואו לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לשקול או בכפית קלה כל המטרה קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומים
4
שלב 5 אונקיות (1 2/3 כוסות) קמח לכל מטרה, נשאר 75 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לחם, ו 3/4 כפית מלח בקערה גדולה; לעשות באר במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים תערובת שמרים, 1/2 כוס מים חמים, ו 1 כפית שמן לתערובת קמח; מערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לחלק את הבצק ל 8 מנות שוות. לכסות ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
כדי להכין ציפוי, לשלב אורגנו, כמון, פפריקה, ו 1/2 כפית פלפל שחור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
8
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, שום, עלה דפנה, ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 15 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
12
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
עבודה עם מנה בצק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מעגל 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מקום מעגל על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.