את המתכון ניתן להכין פיצות גבינה בתוך כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמרים, פפריקה, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פיצות חזיר וגבינה, שתי פיצות גבינה, ו פיצות גבינה עגבניות.
הוראות
1
כדי להכין בצק, לשקול או בכפית קלה קמח לחם לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
2
שלב 75 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לחם, סוכר, שמרים, ו 1 כוס מים חמים בקערה; בואו לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
מיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
לשקול או בכפית קלה כל המטרה קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
4
שלב 5 אונקיות (1 2/3 כוסות) קמח לכל מטרה, נשאר 75 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לחם, ו 3/4 כפית מלח בקערה גדולה; לעשות באר במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
מוסיפים תערובת שמרים, 1/2 כוס מים חמים, ו 1 כפית שמן לתערובת קמח; מערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לחלק את הבצק ל 8 מנות שוות. לכסות ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
7
כדי להכין ציפוי, לשלב אורגנו, כמון, פפריקה, ו 1/2 כפית פלפל שחור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, שום, עלה דפנה, ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 15 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)
11
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
12
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
13
עבודה עם מנה בצק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מעגל 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מקום מעגל על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.