פיצות לבנות עם ארוגולה
פיצה לבנה עם ארוגולן צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1004 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, טימין, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמרים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. נסו פיצות לבנות עם ארוגולה, פיצות לבנות עם ארוגולה, ו פיצות ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק, לשלב את המים, שמרים, דבש, ו 3 כפות שמן זית בקערה של מערבל חשמלי מצויד וו בצק. כאשר השמרים מומסים, מוסיפים 3 כוסות של הקמח, ולאחר מכן 2 כפיות מלח, ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה. תוך ערבוב, להוסיף עד 1 כוס קמח יותר, או רק מספיק כדי להפוך את הבצק רך.ללוש את הבצק במשך כ 10 דקות עד חלקה, מפזרים אותו עם הקמח לפי הצורך כדי לשמור עליו מלהידבק לקערה. כאשר הבצק מוכן, להפוך אותו על לוח מקומח ללוש אותו ביד תריסר פעמים. זה צריך להיות חלק וגמיש.
מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב ולהפוך אותו כדי לכסות אותו קלות עם שמן. מכסים את הקערה במגבת מטבח ומאפשרים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בינתיים, לעשות את שמן השום.
מניחים 1/2 כוס שמן זית, שום, טימין, פתיתי פלפל אדום בסיר קטן ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. מבשלים 10 דקות, מוודאים שהשום לא נשרף. תניח בצד.
מחממים התנור ל 500 מעלות. (להיות בטוח שהתנור שלך נקי!)
לזרוק את הבצק על לוח ולחלק אותו ל 6 חתיכות שוות.
מניחים אותם על מחבת נייר קלף ומכסים אותם במגבת לחה. אפשר את הבצק לנוח במשך 10 דקות. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר עד 4 שעות.
לחץ ומתח כל כדור למעגל 8 אינץ ' ומניח 2 עיגולים על כל מחבת גיליון מצופה קלף. (אם צוננת את הבצק, הוצא אותו מהמקרר כ-30 דקות קדימה כדי לאפשר לו להגיע לטמפרטורת החדר.)
מברישים את הפיצות בשמן השום ומפזרים לכל אחת מהן בנדיבות מלח ופלפל.
מפזרים את הפיצות באופן שווה עם פונטינה, מוצרלה, גבינת עיזים.
טפטוף כל פיצה עם 1 כף יותר משמן השום ואופים במשך 10 עד 15 דקות, עד שהקרום פריך והגבינות מתחילות להשחים.
בינתיים, עבור ויניגרט, לטאטא יחד 1/2 כוס שמן זית, מיץ לימון, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. כאשר הפיצות נעשות, מניחים את הארוגולה בקערה גדולה וזורקים עם מספיק ויניגרט לימון כדי להרטיב.
מניחים חבורה גדולה של ארוגולה על כל פיצה ומגישים מיד.