קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

פיצות פיצה

פיצות פיצה
פיצות פיצה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 748 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קמח לחם, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. נסו פיצה חנות פיצות, פיצה קערות ("פיצות מעניינות"), ו פיצות איור (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הסוכר, מלח, שמן זית, מים, 1 כוס קמח, שמרים, ואת כוס הקמח הנותרת לתוך קערת העבודה של מערבל עומד. באמצעות חיבור ההנעה, להתחיל את המיקסר על נמוך ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד, יצירת כדור. לשמן את הקובץ המצורף וו עם ספריי בישול. צרף את הוו למיקסר ללוש במשך 15 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לקרוע חתיכת בצק קטנה ולשטח לתוך דיסק. למתוח את הבצק עד דק. החזק אותו אל האור ולהסתכל כדי לראות אם windowpane של האופה, או קרום מתוח, נוצר. אם הבצק נקרע לפני שהוא נוצר, לוש את הבצק במשך 5 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מגלגלים את בצק הפיצה לכדור חלק על השיש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מניחים לתוך נירוסטה או קערת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים 2 כפיות שמן זית לקערה וזורקים למעיל. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 18 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים את אבן הפיצה או אריח על החלק התחתון של תנור קר ולהפוך את התנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר שלו, על 500 מעלות F. אם התנור יש סלילי על רצפת התנור, מניחים את האריח על המתלה הנמוך ביותר של התנור. לפצל את בצק הפיצה ל 2 חלקים שווים באמצעות סכין או מגרד בצק. להשתטח לתוך דיסק על השיש ולאחר מכן לקפל את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
ידיים רטובות בקושי עם מים ולשפשף אותם על השיש כדי לצנן את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
9
מגלגלים את הבצק על פני השטח עד שהוא מתהדק. מכסים כדור אחד במגבת תה ומנוחה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
חזור על הצעדים עם חתיכת הבצק האחרת. אם לא לאפות את הפיצה שנותרה מיד, לרסס את החלק הפנימי של שקית ziptop עם תרסיס בישול ומניחים את כדור הבצק לתוך השקית. מקררים עד 6 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מפזרים את הקמח על הקליפה ומניחים את הבצק על הקליפה. שימוש בידיים שלך, ליצור שפה סביב הקצוות של הפיצה. למתוח את הבצק לתוך דיסק עגול, מסתובב אחרי כל מתיחה. לזרוק את הבצק באוויר אם אתה מעז. לנער את הפיצה על הקליפה כדי להיות בטוח שזה יחליק על אבן פיצה או אריח. (להתלבש ולאפות את הפיצה באופן מיידי עבור קרום פריך או לנוח את הבצק במשך 30 דקות אם אתה רוצה מרקם לעיס.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
צחצח את שפת הפיצה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
13
מורחים את רוטב הפיצה באופן שווה על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מפזרים את עשבי תיבול על הפיצה העליון עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
15
החלק את הפיצה על האריח ואופים במשך 7 דקות, או עד מבעבע וזהוב חום. מנוחה במשך 3 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
* מתכון זה היה באינטרנט כבר כמה זמן ולמרות שרוב התגובות היו חיוביות לעזאזל, כמה מכם ציינו כי הבצק היה מלוח מדי. בהתחלה ייחסנו את זה להעדפה אישית; יש אנשים שפשוט לא רגישים כמו אחרים לטעם הבסיסי הזה. וכמובן תוספות מלוחות היו בהחלט לשנות את הדינמיקה. עדיין, לא רצינו להשאיר את זה ככה. חזרנו למעבדה ומצאנו שגודל פתיתי המלח הכשר שונה לא מעט ממותג למותג. זה יכול בקלות לגרום קרום מלוח מדי. אז אלא אם כן יש לך הצלחה עם המתכון בעבר, אנו מציעים לך לחתוך את המלח בכפית אחת, מכף לשתי כפיות. כך השמרים לא להשתגע, אתה צריך גם לקצץ את הסוכר בחצי כפית. תודה, AB
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו