פיצות פיתות בקר
פיצות פיתות בשר עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בשר טחון אחוז, שמן זית, יוגורט אחוז יווני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פיתות פיצות, פיתות פיצות, ו פיתות פיצות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 400 מעלות F.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד לבן אדום, 1 דקה.
מוסיפים את הבשר, 2 כפות מים, 3/4 כפית מלח, ופלפל לטעום ולבשל, לשבור את הבשר, עד השחמה, 3-4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים 1/4 כוס יוגורט 2 כפיות חומץ. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערה. למחוק את המחבת ולחזור לחום בינוני.
מברישים את הפיתות עם 1 כף שמן זית, ולאחר מכן טוסט קל במחבת, על 45 שניות לכל צד. מסדרים את הפיטות על תבנית אפייה העליון באופן שווה עם תערובת הבשר.
מעבירים לתנור ואופים 6 דקות.
לטאטא את היוגורט 1/4 כוס הנותרים, 1 כף כל שמן זית וחומץ, ומלח ופלפל לטעום בקערה.
מוסיפים את החסה, סלק ומלפפון וזורקים. פורסים את הפיצות ומגישים עם הסלט.