תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק כרובית ושום וגבינה שאור. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שן שום, קמח, רוטב חריף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מרק כרובית שום, כרובית ומרק שום צלוי, ו כרובית ומרק שום צלוי.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את שמן הזית ו 2 כפות של החמאה, על אש בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרובית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים סלרי, בצל וקורנית ומבשלים 3 דקות. לדחוף את הירקות לצד 1 של הסיר. ממיסים 1 יותר כף חמאה על צד ריק של הסיר ומוסיפים קמח לחמאה. מבשלים 1 דקה, ערבוב הקמח בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מערבבים במרק עוף וחצי. להביא עד רתיחה ומבשלים במשך 15 דקות. מרק פירה באמצעות בלנדר emersion, מעבד מזון או בלנדר ולחזור לסיר. אני אוהב להשאיר את זה קצת עבה. בדוק תיבול ולהוסיף קורטוב של רוטב חריף, אם תרצה בכך.