Fig & prosciutto pizzettas הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו את הידית של חמאה, שקית פעולה מהירה שמרים, רקטות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו Pizzettas אספרגוס עם Fontinan ו Prosciutto, Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, ו פיצה Fig & Prosciutto (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הבצק, לערבב את הקמח, שמרים ומלח בקערה. למדוד 250 מ " ל מים חמים יד לתוך כד, להוסיף את השמן, ולאחר מכן להטות את תערובת הקמח.
מערבבים יחד עם כף עץ, ואחריו את הידיים, כדי להפוך את הבצק רטוב להוסיף להתיז מים חמים יותר במידת הצורך. לכסות עם סרט נצמד משומן ולהשאיר איפשהו חם-איש לעלות עבור 1 hr או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מחממים את החמאה, ואז מרככים את השאלוט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להטות את הבצק על משטח מקומח, ללוש בקצרה כדי להחליק, ולאחר מכן לחלק 6-8 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מרדדים כל אחד לעיגול דק, ולאחר מכן לארגן על סדינים קמח מאובק.