הכרוב הממולא של דודה פגי והדוד ביל
הכרוב הממולא של דודה פגי והדוד ביל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אורז המרה-דוד בן, בצל-עפרות-אידה, תיבול קציץ בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו גלילי הכרוב הרוסיים של הדוד ביל, פוטפורי של דודה פגי, ו דוד ביל אהי אהי טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. הכנס מזלג גדול לתחתית הכרוב. מחזיק את המזלג מניחים את הכרוב לתוך המים הרותחים במשך כ -10 שניות.
מוציאים מהמים ומקלפים את העלים.
מניחים את העלים בקערה גדולה ומניחים בצד.
שלב בשר בקר טחון, אורז לא מבושל, תיבול קציץ בשר וביצים. מערבבים היטב; מניחים בצד.
מוציאים עלי כרוב מהקערה וחותכים חלק גזע עבה לבן. מרפדים תבנית אפייה גדולה בת 9 על 12 בתנור עם עלי הכרוב הלבנים הפנימיים הקטנים יותר.
מניחים 2 כפות תערובת בשר במרכז העלה. מקפלים מעל הצדדים ומגלגלים. חזור על הפעולה עם שאר העלים והבשר.
מניחים לחמניות כרוב בצד התפר כלפי מטה בתבנית מרופדת עלים כרוב. מכסים בצל קצוץ.
בקערה קטנה מערבבים יחד רוטב פסטה ועגבניות חתוכות לקוביות.
יוצקים מעל בצל ומכסים במחבת בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1.