קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

הכרוב הממולא של דודה פגי והדוד ביל

הכרוב הממולא של דודה פגי והדוד ביל
הכרוב הממולא של דודה פגי והדוד ביל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אורז המרה-דוד בן, בצל-עפרות-אידה, תיבול קציץ בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו גלילי הכרוב הרוסיים של הדוד ביל, פוטפורי של דודה פגי, ו דוד ביל אהי אהי טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. הכנס מזלג גדול לתחתית הכרוב. מחזיק את המזלג מניחים את הכרוב לתוך המים הרותחים במשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוציאים מהמים ומקלפים את העלים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים את העלים בקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
שלב בשר בקר טחון, אורז לא מבושל, תיבול קציץ בשר וביצים. מערבבים היטב; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
(קיבלר)(קיבלר)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוציאים עלי כרוב מהקערה וחותכים חלק גזע עבה לבן. מרפדים תבנית אפייה גדולה בת 9 על 12 בתנור עם עלי הכרוב הלבנים הפנימיים הקטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים 2 כפות תערובת בשר במרכז העלה. מקפלים מעל הצדדים ומגלגלים. חזור על הפעולה עם שאר העלים והבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים לחמניות כרוב בצד התפר כלפי מטה בתבנית מרופדת עלים כרוב. מכסים בצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בקערה קטנה מערבבים יחד רוטב פסטה ועגבניות חתוכות לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
יוצקים מעל בצל ומכסים במחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מגישים חם עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)