קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות74
מגזין

פיצת נקניק, פטריות ופלפל אדום של אמיליה

פיצת נקניק, פטריות ופלפל אדום של אמיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניק אמיליה, פטריות, פלפל אדום Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1660 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלים של 2, פלפלים קלויים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק, פלפל ופיצת פטריות, פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, ו פיצה עם פלפל ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך בצק: בבוקר היום אתה רוצה לעשות פיצה לארוחת ערב, ליצור ספוג: בקערה של מערבל לעמוד, לפזר שמרים ב 1 כוס מינוס 1 כף. מי ברז קרים, ולאחר מכן לערבב 1 1/2 כוסות קמח. לכסות ולהניח בצד, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
אחר הצהריים, לערבב מלח לתוך ספוג, ואז נשאר 1 כוס קמח. לצרף קרס בצק ללוש 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
תן לבצק לנוח, מכוסה, 30 דקות. לחלק לשניים וליצור 2 כדורים. הגדר כדורים על משטח נקי וחלק לכסות כל עם קערה הפוכה לפחות 10 ב. בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בואו לעלות במקום חם עד נפוח וכפליים הגודל המקורי שלהם, 3 עד 4 שעות.
1
מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים פטריות ומלח. מבשלים פטריות עד שהנוזל שלהם כמעט התאדה לחלוטין. מערבבים שום, לבשל 1 דקה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הסר גבעולים, צלעות, זרעים, ועורות מן הפלפלים לחתוך בשר לתוך 1/4-in. רצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
הפוך רוטב: שום בשר טחון, ולאחר מכן מחית עם הצד השטוח של סכין שף לתוך משחה. עגבניות עיסת עם טחנת מזון או מעבד מזון (להשתמש בלהב המגרסה) ולהעביר לקערה. מערבבים במלח, שום, שמן ומרג ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בשר טחוןבשר טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
שפים סכיןשפים סכין
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
שעה לפני ארוחת הערב, להגדיר אבן אפייה על המדף האמצעי של התנור. מחממים תנור ל 550, או חם כמו התנור שלך יקבל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כ -10 דקות לפני שאתה מוכן לאכול, אבק כדור בצק 1 וקליפת העץ שלך בנדיבות עם קמח. באמצעות קצות האצבעות שלך, לטפוח כדור לתוך דיסק, משאיר שפה ללא פגע. היקף מתיחה של דיסק עם האגודלים שלך מתחת לשפת, ואז לעטוף את הבצק על גב הידיים. להפוך ולמתוח בצק לתוך 12-in. עיגול, ואז להניח אותו על הקליפה המשוריינת. (באמצעות מערוך יהרוס את השפה ולשטח את בועות האוויר שנותנות לקרום שלך את עלייתו.) תהליך זה לוקח בפועל, אז אתה צריך להכפיל את מתכון הבצק אם זה הפעם הראשונה שלך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
פיצה אופים Par: מרכז הזין של בצק untopped במהירות עם מזלג להחליק על האבן בתנועה חלקה, נוזל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים 2 דקות, ואז לשלוף עם קליפת פיצה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוסיפים תוספות במהירות, כך שהבצק לא נדבק לקליפה. (כאשר אתה עובד, להחליק את הבצק קדימה ואחורה כל דקה בערך עם אידיוט מהיר של הקליפה כדי לעזור לשמור אותו דבק; אם זה עושה, להרים את הבצק ומפזרים יותר קמח מתחת, ואז אידיוט שוב.) ראשית, מפזרים חצי מכל סוג של מוצרלה על הפיצה. ואז לשחרר את ג ' קסון פולוק הפנימי שלך, כפית חצי מהרוטב על הפיצה בתנועה אימים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פולוקפולוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מוסיפים חצי מהפלפלים הקלויים, הפטריות והנקניקיות. לטחון על פלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
11
להחליק פיצה על אבן, ואז לאפות 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא נפוח וזהוב. קח את זה עם הקליפה, לגרר על כמה parmigiano-רג ' יאנו, ולפזר כמה עלי בזיליקום קרועים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
טפטוף בשמן ותתחפר. חזור עם הבצק והמרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
הפוך קדימה: הבצק יכול להיווצר לתוך כדורים (צעד
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
14
ומקורר לילה, להגדיר על תבנית אפייה ומכוסה בחוזקה בניילון נצמד, או קפוא עד 2 שבועות (בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני מתיחה).
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
15
* מצא באזור המקרר של הסופרמרקט המקומי שלך ליד הגבינות והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה

מרכיבים

102 יח' פרוסות פטריות לבנות2 יח' פרוסות פטריות לבנות1השאר2 או 3 sprigs marjoram, טחון2 או 3 sprigs marjoram, טחון2ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי בתפזורת, נוצר לתוך 1/2-in. כדוריםנקניק איטלקי בתפזורת, נוצר לתוך 1/2-in. כדורים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני, פרוסותפטריות קרמיני, פרוסות2ריבס, קצוץ טרי או קפואבצקבצק1שן שוםשן שום2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטברוטב113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)mozzzarella לחות נמוכה, מגורד בצפיפותmozzzarella לחות נמוכה, מגורד בצפיפות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה נוזלית טרייה, חתוכה ל-1/2-אין. קוביותמוצרלה נוזלית טרייה, חתוכה ל-1/2-אין. קוביות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(יכול להיות או להרחיק)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאיכות טובה שימורי עגבניות שזיףאיכות טובה שימורי עגבניות שזיף3פלפלים אדומים קלויים, או קלוי עצמך או צ'ארד קנה בחנות (לשטוף אם צ' ארד)פלפלים אדומים קלויים, או קלוי עצמך או צ'ארד קנה בחנות (לשטוף אם צ' ארד)0(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם0(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק, מחולקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק, מחולק0עוגת שמרים טרייםעוגת שמרים טריים2ריבס, קצוץ טרי או קפואתוספותתוספות