תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניק אמיליה, פטריות, פלפל אדום Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1660 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלים של 2, פלפלים קלויים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו נקניק, פלפל ופיצת פטריות, פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, ו פיצה עם פלפל ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך בצק: בבוקר היום אתה רוצה לעשות פיצה לארוחת ערב, ליצור ספוג: בקערה של מערבל לעמוד, לפזר שמרים ב 1 כוס מינוס 1 כף. מי ברז קרים, ולאחר מכן לערבב 1 1/2 כוסות קמח. לכסות ולהניח בצד, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
אחר הצהריים, לערבב מלח לתוך ספוג, ואז נשאר 1 כוס קמח. לצרף קרס בצק ללוש 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
3
תן לבצק לנוח, מכוסה, 30 דקות. לחלק לשניים וליצור 2 כדורים. הגדר כדורים על משטח נקי וחלק לכסות כל עם קערה הפוכה לפחות 10 ב. בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בואו לעלות במקום חם עד נפוח וכפליים הגודל המקורי שלהם, 3 עד 4 שעות.
1
מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים פטריות ומלח. מבשלים פטריות עד שהנוזל שלהם כמעט התאדה לחלוטין. מערבבים שום, לבשל 1 דקה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
3
הסר גבעולים, צלעות, זרעים, ועורות מן הפלפלים לחתוך בשר לתוך 1/4-in. רצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
הפוך רוטב: שום בשר טחון, ולאחר מכן מחית עם הצד השטוח של סכין שף לתוך משחה. עגבניות עיסת עם טחנת מזון או מעבד מזון (להשתמש בלהב המגרסה) ולהעביר לקערה. מערבבים במלח, שום, שמן ומרג ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
בשר טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
שפים סכין
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
שעה לפני ארוחת הערב, להגדיר אבן אפייה על המדף האמצעי של התנור. מחממים תנור ל 550, או חם כמו התנור שלך יקבל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כ -10 דקות לפני שאתה מוכן לאכול, אבק כדור בצק 1 וקליפת העץ שלך בנדיבות עם קמח. באמצעות קצות האצבעות שלך, לטפוח כדור לתוך דיסק, משאיר שפה ללא פגע. היקף מתיחה של דיסק עם האגודלים שלך מתחת לשפת, ואז לעטוף את הבצק על גב הידיים. להפוך ולמתוח בצק לתוך 12-in. עיגול, ואז להניח אותו על הקליפה המשוריינת. (באמצעות מערוך יהרוס את השפה ולשטח את בועות האוויר שנותנות לקרום שלך את עלייתו.) תהליך זה לוקח בפועל, אז אתה צריך להכפיל את מתכון הבצק אם זה הפעם הראשונה שלך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פיצה אופים Par: מרכז הזין של בצק untopped במהירות עם מזלג להחליק על האבן בתנועה חלקה, נוזל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים 2 דקות, ואז לשלוף עם קליפת פיצה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוסיפים תוספות במהירות, כך שהבצק לא נדבק לקליפה. (כאשר אתה עובד, להחליק את הבצק קדימה ואחורה כל דקה בערך עם אידיוט מהיר של הקליפה כדי לעזור לשמור אותו דבק; אם זה עושה, להרים את הבצק ומפזרים יותר קמח מתחת, ואז אידיוט שוב.) ראשית, מפזרים חצי מכל סוג של מוצרלה על הפיצה. ואז לשחרר את ג ' קסון פולוק הפנימי שלך, כפית חצי מהרוטב על הפיצה בתנועה אימים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
פולוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מוסיפים חצי מהפלפלים הקלויים, הפטריות והנקניקיות. לטחון על פלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
11
להחליק פיצה על אבן, ואז לאפות 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא נפוח וזהוב. קח את זה עם הקליפה, לגרר על כמה parmigiano-רג ' יאנו, ולפזר כמה עלי בזיליקום קרועים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano Reggiano
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
טפטוף בשמן ותתחפר. חזור עם הבצק והמרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
הפוך קדימה: הבצק יכול להיווצר לתוך כדורים (צעד
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
14
ומקורר לילה, להגדיר על תבנית אפייה ומכוסה בחוזקה בניילון נצמד, או קפוא עד 2 שבועות (בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני מתיחה).
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
15
* מצא באזור המקרר של הסופרמרקט המקומי שלך ליד הגבינות והחמאה.