פיצת ס ' מור
אם יש לך פלפל קאיין, חמאה, חטיפי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
טופס בצק פיצה לשני סיבובים 12-14 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה.
אופים, רצוי על פיצה אבן או פיצה פאן, במשך 4 עד 6 דקות, או עד רק מתחיל חום. תשאיר את התנור ב-400 מעלות.
בעוד קרום הפיצה נאפה, טוסט השקדים במחבת יבשה בינונית על חום בינוני גבוה.
מעבירים את השקדים לצלחת כדי להתקרר.
מוסיפים את פירורי קרקר גרהם, אבקת צ ' ילי, קאיין ומלח. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד הפירורים מצופים היטב.
עבור כל פיצה, מעל הקרום עם מחצית המרשמלו ולפזר חצי מהשוקולד על המרשמלו. חזור לתנור במשך 3 עד 5 דקות, עד המרשמלו מנופחים משחימים קלות.
מפזרים את הפיצה עם חצי מהתערובת של קרקר גרהם ועם חצי מהשקדים.
תן לנוח 3 עד 4 דקות, לחתוך ולהגיש. אני חוזר להכין את הפיצה השנייה.