קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

פיצת ס ' מור

פיצת ס ' מור
אם יש לך פלפל קאיין, חמאה, חטיפי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
טופס בצק פיצה לשני סיבובים 12-14 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
3
אופים, רצוי על פיצה אבן או פיצה פאן, במשך 4 עד 6 דקות, או עד רק מתחיל חום. תשאיר את התנור ב-400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
מחבת פיצהמחבת פיצה
תנורתנור
4
בעוד קרום הפיצה נאפה, טוסט השקדים במחבת יבשה בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
שקדיםשקדים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את השקדים לצלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
6
ממיסים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את פירורי קרקר גרהם, אבקת צ ' ילי, קאיין ומלח. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד הפירורים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מלחמלח
8
להסיר מהחום ולהניח בצד.
9
עבור כל פיצה, מעל הקרום עם מחצית המרשמלו ולפזר חצי מהשוקולד על המרשמלו. חזור לתנור במשך 3 עד 5 דקות, עד המרשמלו מנופחים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
שוקולדשוקולד
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מפזרים את הפיצה עם חצי מהתערובת של קרקר גרהם ועם חצי מהשקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
שקדיםשקדים
11
תן לנוח 3 עד 4 דקות, לחתוך ולהגיש. אני חוזר להכין את הפיצה השנייה.
12
צילום: יונהי קים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.