קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פיצת סטייק גבינת פילדלפיה מ-Pillsbury®

פיצת סטייק גבינת פילדלפיה מ-Pillsbury®
פיצת סטייק גבינת פילדלפיה מ Pillsbury® עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם קרום פיצה קלאסי, גבינת צ'דר, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: פיצת סטייק גבינת פילדלפיה, פיצת סטייק גבינת פילדלפיה, ו פיצת סטייק גבינת פילדלפיה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F. גריז 12 אינץ פיצה מחבת עם התקצרות. בצק פתוח; מקום במחבת. החל מהמרכז, לחץ על הבצק לקצה המחבת, ויצר שפה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פלפל ובצל; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מפזרים 1 כוס הגבינה באופן שווה מעל קרום אפוי חלקית. למעלה עם תערובת פלפל, בשר בקר, נשאר 1 כוס גבינה ופרוסות עגבניות (להיות בטוח בשר מכוסה לחלוטין עם גבינה).
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
אופים 12 עד 18 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חתוך לתוך טריזים לשרת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.