פיצת עוף מנגל של CPK
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מנגל של CPK עוף Pizzan. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 365 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם קמח, מלח, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטוצ'יני עוף CPK טקילה, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו עוף צ'דר מנגל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות.חזה עוף מלח משני הצדדים, ולאחר מכן במקום בצלחת חסינה.
יוצקים רוטב ברביקיו על השדיים ולהפוך אותם מעל המעיל.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד העוף נעשה.
הסר מהתנור לחתוך לקוביות בסדר. תניח בצד.הגדל את טמפרטורת התנור ל-500 מעלות.
רול / למתוח את קרום פיצה אחת.
הנח אותו על מחבת טפטף בשמן זית.
טפטוף קצת שמן זית על הקרום, ואז לפזר על קצת מלח. כפית כמה כפות של רוטב ברביקיו נוסף על הקרום ולהפיץ אותו באופן שווה. רוטב למעלה עם חצי מוצרלה פרוסה.
מפזרים על חצי עוף חתוך דק בצל אדום פרוס.
מפזרים שוב עם קצת מלח, ואז אופים במשך 15 עד 17 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב תוספות תוסס.
הסר מהתנור ומפזרים על שפע של כוסברה קצוצה.
חותכים לריבועים ומגישים מיד. חזור עם קרום אחר ומרכיבים אחרים, או לחסוך בפעם אחרת.
מפזרים שמרים מעל 1 1/2 כוסות מים חמים (לא פושרים).
תן לעמוד לכמה minutes.In מערבל, לשלב קמח ומלח. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה (עם מצורף ההנעה), טפטוף בשמן זית עד בשילוב עם קמח. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב, והבצק מגיע יחד במסה דביקה.מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, וליצור את הבצק לכדור. לזרוק בצק המעיל בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח אותו בצד במשך 1 עד 2 שעות, או לאחסן במקרר עד שאתה צריך את זה. הערה: עדיף לעשות את הבצק לפחות 24 שעות מראש, ו 3 או 4 ימים הוא אפילו טוב יותר.כאשר אתה מוכן לעשות את הפיצה, לתפוס חצי בצק פיצה (מתכון עושה 2 קרום) ולסחוט את הבצק לכיוון החלק התחתון כדי ליצור נחמד, חזק, משך כדור. אתה יכול לגלגל את הפיצה עם מערוך אם אתה רוצה, אבל לפעמים זה פשוט קל לזרוק אותו סביב ולמשוך ולמתוח עד שזה מרגיש נכון. וכאשר הקרום הוא נחמד ודק, להניח אותו על תבנית אפייה משומנת או מחבת פיצה.
טפטף מעט שמן זית על הבצק ופסק אותו באצבעותיך. מפזרים מעט מאוד מלח על הקרום.מחממים תנור ל 375 מעלות. מעל הקרום שלך עם תוספות הבחירה שלך. ואז אופים במשך 15 עד 17 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב תוספות תוסס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole קיאנטי Classico Riserva (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.