פיקטה טורקיה
טורקיה פיקטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פיקטה טורקיה, פיקטה טורקיה, ו פיקטה טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את טורקיה בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות מערוך או הצד השטוח של פטיש בשר.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה. לדלות קציצות הודו בתערובת קמח.
ממיסים 1 כף. חמאה ב 1 כף. שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי טורקיה, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר טורקיה ממחבת, ומניח על מתלה חוט במחבת ג ' לי רול בתנור 200 כדי להתחמם. חזור עם טורקיה שנותרה, 1 כף. חמאה ו-1 כף. שמן לפי הצורך.
מערבבים יין והבא 3 מרכיבים למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה 2 דקות או עד הרוטב הוא מעובה מעט.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1 כף. חמאה.
מניחים את טורקיה על מגש הגשה; יוצקים רוטב מעל טורקיה, ומפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה.
* 1 lb. ניתן להחליף את הירכיים ללא עצמות, עוף ללא עור או צלעות חזיר ללא עצמות דקות.