פיקטה עוף עם צלפים
עוף פיקאטה עם צלפים דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.42 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 397 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם ספגטי, מלח, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 61%. נסו פיקטה עוף עם צלפים, פיקטה עוף עם צלפים, ו פיקטה ברווז עם תפוז, צלפים ושאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מקום כל שד חצי בין 2 גיליונות של פלסטיק כבד לעטוף; קילו כדי 1/2-אינץ עובי באמצעות פטיש בשר או קטן כבד מחבת.
מניחים קמח בכלי רדוד, ומחפרים עוף בקמח.
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף ומבשלים 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מוציאים עוף מהתבנית; שמור על חום.
הוסף יין לבן, 1/4 כוס מיץ לימון, צלפים ושום למחבת; לגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות. מבשלים במשך 2 דקות או עד מעט עבה.
מגישים עוף על פסטה. למעלה עם רוטב; מפזרים פטרוזיליה.
הערה יין: כאשר מתכון קורא יין כמרכיב, זה נחמד למצוא בקבוק כי הוא טעים מספיק כדי לשתות אבל זול מספיק כדי לזרוק קצת במחבת. מאני מסיאנקו 2005 ($15), תערובת איטלקית של פינו גריגיו ורדוזו, ממלא את החשבון. זה ארומטי, עם תווים תפוחים, לימון ופרחים. יש לו גם את החומציות הדרושה כדי לברך את החומצה החזקה של הצלפים. - ג ' פרי לינדנמות