פיקנטי בוק צ'וי ברוטב שום
בוק צ'וי חריף ברוטב שום יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בוק צ'וי, רוטב סויה, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו שום חריף בגריל בייבי בוק צ'וי.
הוראות
לקצץ את הקצוות של צ ' וי בוק וקוצצים, שמירה על החלקים הלבנים נפרדים מן הירוק כפי שהם יצטרכו לבשל יותר. לשטוף ולסובב או לטפוח יבש. תניח בצד.
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את שמן הירקות ושמן שומשום. בקערה נפרדת גדולה יותר, מערבבים יחד את המים, זנגביל, שום, רוטב צדפות, רוטב סויה, סוכר חום ופתיתי פלפל אדום. תניח את זה בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגבעולים בוק צ ' וי הראשון; מערבבים ומטגנים במשך כמה דקות או עד חתיכות להתחיל להפוך ירוק חיוור. כאשר הגבעולים מבושלים כמעט, מוסיפים את העלים; מבשלים ומערבבים עד העלים נבלים, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ולהעביר את בוק צ ' וי לצלחת הגשה.
יוצקים את הרוטב למחבת או ווק, ולהגדיר על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב התעבה מעט, על 3 דקות.
יוצקים מעל בוק צ ' וי ולזרוק קלות למעיל.